luni, aprilie 15, 2024

Mare păcat! O altă lebădă din IOR a murit

Din OrasMare păcat! O altă lebădă din IOR a murit

Încă o lebădă a fost descoperită moartă în Parcul IOR. De această dată, este vorba despre un exemplar adult. Cu o săptămână în urmă, un pui de lebădă a fost găsit decedat și scos din apă de către un echipaj de pompieri.

Anunțul despre descoperirea puiului de lebădă fără viață a fost făcut de membrii grupului de Facebook „Prietenii Parcului IOR”, iar în comentarii, mai multe persoane și-au exprimat regretul.

Joi, 15 februarie, tot în același grup de Facebook, alte două persoane au adus la cunoștința celorlalți membri că a fost găsită o altă lebădă decedată, de data aceasta fiind vorba despre un exemplar adult.

Acest al treilea deces de lebede în Parcul IOR a stârnit din nou discuții printre membrii grupului, care exprimă îngrijorarea lor cu privire la aceste evenimente tragice.

„Offf, de ce mor lebedele acum? Mereu au fost acolo, cu puii lor, iarna, vara… Ce se întâmplă???” – C. M.
„Ce rău îmi pare, sărăcuțele! Chiar nu poate depista nimeni ce li se întâmplă? Astă vară familia avea 6 puișori… oare vom mai avea lebede pe lac ținând cont de rapiditatea cu care au murit în ultimul timp… Păcat…” – S. G.
„Asta ar fi a treia lebădă. Au murit 2 deja.” – L. V.

Ieri, o doamnă a declarat că lebăda a fost preluată de membrii Fundației Visul Luanei, care s-au prezentat la fața locului, alături de un echipaj de poliție.

„Lebăda a fost ridicată de cei de la Visul Luanei, acum aprox 30 min. A venit și poliția… se vor face teste să vadă ce s-a întâmplat… Este foarte trist într-adevăr… sperăm să aflăm și motivul în curând…”

Vezi si alte articole...