luni, iulie 15, 2024

Maria Roman a publicat o imagine emoționantă cu fiul său! Cum și-a surprins băiețelul în timp ce dormea?

MedicalMaria Roman a publicat o imagine emoționantă cu fiul său! Cum și-a surprins băiețelul în timp ce dormea?

Maria Roman, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa, a publicat o imagine emoționantă în care apare băiețelul său. Tânăra și-a fotografiat micuțul în timp ce dormea. Postarea a „topit” inimile susținătorilor.

Maria Roman, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa, trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Tânăra și-a găsit fericirea în brațele actualului partener căruia i-a dăruit un băiețel minunat, după divorțul de fostul soț.

Superba blondină a devenit rapid cunoscută în rândul publicului odată cu participarea în show-ul matrimonial. Aceasta a venit în emisiune mai hotărâtă ca niciodată să își găsească sufletul pereche și să se căsătorească.

Maria Roman s-a simțit atrasă de Liviu Olteanu, bărbatul alături de care a trecut printr-o mulțime de stări de-a lungul relației. Deși au întâmpinat unele obstacole în casa Mireasa, cei doi au decis să se căsătorească în Marea Finală. Mai mult, concurenții au câștigat și premiul mult dorit.

La scurt timp de la ieșirea din competiția show-ului matrimonial, tânăra și Liviu Olteanu au divorțat. Aceștia au mers pe drumuri separate din cauza neînțelegerilor, însă un nou capitol a început pentru fosta concurentă a sezonului 3 Mireasa.

Maria Roman le-a dat de veste susținătorilor că este mai fericită ca niciodată în brațele noului iubit. Nu a trecut mult timp că tânăra și partenerul său au făcut dragoste.

Maria Roman din sezonul 3 Mireasa și-a fotografiat fiul într-o ipostază adorabilă

Frumoasa blondină se bucură din plin de noua experiență alături de băiețelul ei. Se pare că aceasta se descurcă de minune în rolul de mamă. Mai mult, Maria Roman este foarte atentă și grijulie cu micuțul ei.

Pentru că este destul de activă pe contul de Instagram, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa publică de câte ori are ocazia imagini și videoclipuri în care apare fiul său. De curând, tânăra a luat pe toată lumea prin surprindere cu o postare emoționantă.

Maria Roman a distribuit un InsaStory cu bebelușul său într-o ipostază adorabilă. Băiețelul a fost fotografiat în timp ce dormea lângă ursulețul de pluș.

Poza a înduioșat inimile susținătorilor. Un lucru este cert, fiul Mariei Roman este de o frumusețe deosebită, chiar dacă aceasta a preferat să-i ascundă o parte din chip.

Cine o ajută pe Maria Roman din sezonul 3 Mireasa de când a devenit mamă

Fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa a dezvăluit că se descurcă de minune în rolul de mamă. Este foarte atașată de băiețelul său, motiv pentru care preferă să aibă singură grijă de el. La treburile casnice este ajutată de mama ei.

 

Vezi si alte articole...