sâmbătă, septembrie 23, 2023

Mariana Moculescu dă de pământ cu Loredana, după ce artista i-a sărutat picioarele lui Horia Moculescu!

MedicalMariana Moculescu dă de pământ cu Loredana, după ce artista i-a sărutat picioarele lui Horia Moculescu!

Loredana a creat și anul acesta o secvență istorică, de neuitat, la Festivalul Mamaia, când a îngenuncheat în fața maestrului Horia Moculescu și i-a sărutat picioarele.

Gestul care s-a viralizat în online a iritat-o la maxim pe fosta soție a lui Horia Moculescu, Mariana Moculescu.

La finalul interpretării, în ultima seară de festival, Loredana a surprins pe toată lumea cu un gest neașteptat, exprimându-și adorația absolută față de compozitor: s-a aplecat şi i-a sărutat picioarele. Acest lucru a scos-o din minți pe Mariana Moculescu, care a pus tunurile pe interpreta șlagărului ”Bună seara, iubite!”.

Mariana Moculescu nu a putut să nu reacționeze și a criticat aspru gestul făcut de artistă, pe care l-a considerat cu totul nepotrivit față de fostul ei soț. Cu un ton plin de ironie, Mariana Moculescu a dezvăluit că sursele comportamentului “deviant” al Loredanei Groza includ recentele sale călătorii în India și învățăturile budiste. De asemenea, a criticat vehement manifestările artistice ale Loredanei de la începutul carierei, susținând că aceasta s-a făcut de râs pe scenele din Italia, motiv pentru care s-a întors “cu coada între picioare” în România, conform spuselor sale.

„…Dragă, revino-ți! Te-a învățat budismul cum să te închini unui om? Gestul tău este o prostie și o blasfemie! Închină-te lui Dumnezeu! Prin anii ’90, această budistă se făcea de tot râsul pe scenele din Italia…

Îmi aduc aminte ce show nereușit a avut și cât de prost a cântat… practic fără niciun strop de voce…Drept urmare, s-a întors in România să facă pe vedeta de la Hollywood. Vizionați show-ul din Italia al acestei pupăcioase și închinătoare la idoli…”, a scris Mariana Moculescu pe o reţea de socializare, potrivit dcnews.ro.

Și Horia Moculescu a făcut declarații după ce Loredana Groza s-a așezat în genunchi în fața lui, acum câteva zile, pe scena Festivalului de la Mamaia. Celebrul compozitor nu se aștepta ca artista să aibă o astfel de reacție.

„Este mai mult decât un guru al muzicii românești. Îți mulțumesc, Horia”, a mai spus Loredana Groza. Momentul l-a uimit pe Horia Moculescu, care, într-un interviu pentru Playtech, a reacționat: „Poate că, da, a vrut să îmi sărute picioarele, nu știu exact. Dar, nu am lăsat-o, am ridicat-o, nu am vrut să facă acest gest umilitor”.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro