sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Marina Voica, operată pe cord deschis la 84 de ani! Cum se simte artista?

MedicalMarina Voica, operată pe cord deschis la 84 de ani! Cum se simte artista?

Marina Voica, la un pas de a pleca dintre noi! Solista de muzică ușoară, în vârstă de 84 de ani, a fost salvată de medicii de la o clinică din Brașov, în urma unei intervenții chirurgicale la inimă. Cu o carieră bogată în domeniul muzical, Marina Voica a avut probleme cardiace de mai mulți ani, însă acestea au fost amânate până când a fost nevoită să se supună unei operații.

Probleme cardiace de mai mulți ani

Marina Voica a avut probleme cardiace de mai mulți ani, însă acestea au fost amânate de-a lungul timpului. În cele din urmă, acestea au dus-o pe patul de spital, iar solista a fost nevoită să se supună unei intervenții chirurgicale.

Artista a trecut prin momente grele și a declarat că a fost foarte dificil pentru ea să treacă prin această experiență, mai ales că este singură. Dar, datorită intervenției medicale și procesului de recuperare de acasă, Marina Voica se poate bucura acum de o nouă șansă la viață, însă se simte slăbită după intervenție.

Cu o voce inconfundabilă, Marina Voica a cucerit publicul român prin hituri memorabile și a devenit una dintre cele mai apreciate soliste de muzică ușoară din țară. În ciuda momentelor dificile prin care a trecut, Marina Voica este fericită să aibă o nouă șansă la viață și transmite un mesaj de mulțumire medicilor care i-au salvat viața și celor care i-au fost alături în această perioadă.

Vezi si alte articole...