sâmbătă, iulie 20, 2024

Marți dimineață, la Spitalul „Bagdasar Arseni” din București, a mai murit o persoană rănită în exploziile de la Crevedia

Din OrasMarți dimineață, la Spitalul „Bagdasar Arseni” din București, a mai murit o persoană rănită în exploziile de la Crevedia

La începutul zilei de marți, 5 septembrie 2023, Ministerul Sănătății a transmis că o altă victimă a exploziilor din Crevedia a decedat la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar Arseni”. Această persoană se afla într-o stare extrem de gravă încă de la momentul internării, prezentând arsuri pe mai mult de 90% din suprafața corpului.

În cursul acestei dimineţi, a decedat la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni” Bucureşti încă unul din pacienții aflați în stare foarte gravă de la începutul internării și care avea un prognostic rezervat. Acesta era de origine nepaleză și avea arsuri de peste 90% pe suprafața corporală, declară Ministerul Sănătății, conform Agerpres.


Urmărind consecințele exploziilor de la Crevedia, numărul victimelor a crescut la 5 decese. În prezent, 14 răniți sunt internați în spitalele din București, în timp ce 12 pacienți se află în unități medicale străine, dintre aceștia, 5 necesită intubare și ventilație mecanică.

Cel de-al patrulea deces în urma exploziilor de la Crevedia a fost anunțat luni dimineață, pe data de 4 septembrie. Acesta a implicat un pacient care se afla într-o stare critică încă de la internare, prezentând arsuri pe 95% din suprafața corpului. Pacientul a decedat la Spitalul Floreasca, iar Ministerul Sănătății a transmis condoleanțe familiei.

Vezi si alte articole...