vineri, iulie 19, 2024

Marți seară, 9 iulie 2024, Rareș Hopincă s-a întâlnit cu bucureștenii din Pantelimon

Din OrasMarți seară, 9 iulie 2024, Rareș Hopincă s-a întâlnit cu bucureștenii din Pantelimon

Marți seară, 9 iulie 2024, Rareș Hopincă s-a întâlnit cu locuitorii din cartierul Pantelimon, în zona Aleii Pantelimon din Sectorul 2. Azi, 10 iulie 2024, primarul ales al Sectorului 2 a declarat că „problemele sunt numeroase și urgente”.

Hopincă i-a lăudat pe locuitorii de pe Aleea Pantelimon, subliniind că aceștia au ajuns să facă treaba administrației locale. Întâlnirea s-a încheiat într-o notă pozitivă, iar Hopincă a fost surprins mângâind o pisică.

„Aseară m-am întâlnit cu cetățenii din zona Aleii Pantelimon. Deși m-am bucurat să ne revedem și să discutăm, am constatat din nou că problemele sunt numeroase și urgente. Norocul face însă că locuitorii sunt oameni gospodari, care preiau inițiativa și fac treaba administrației locale. Dar nu este suficient”, a declarat Rareș Hopincă într-o postare pe Facebook.

Concluziile la care a ajuns Hopincă: blocurile trebuie anvelopate, problema incintelor pentru colectarea deșeurilor trebuie rezolvată (gunoaiele nu pot fi lăsate pe stradă, în căldură), și trebuie să înceapă lucrări publice în zonă.

„Este urgent să ne apucăm de anveloparea blocurilor. Am discutat punctual despre ce este de făcut și împreună cu echipa mea îi vom îndruma pe președinții de asociații să își pregătească documentația, astfel încât imediat ce vom ajunge la Primărie să ne apucăm de treabă”.
„Este important să rezolvăm problema incintelor pentru colectarea deșeurilor. Este inadmisibil ca acestea să fie depozitate sub balcoane sau la colț de stradă, în plină caniculă. Este dezamăgitor să vedem atâta ignoranță din partea primăriei, care ar trebui să fie prima interesată în rezolvarea acestor probleme”.
„Este urgent să demarăm lucrări publice în zonă, pentru reconfigurarea spațiului public, crearea de noi locuri de parcare, crearea de zone de relaxare și locuri de joacă, dar și pentru întreținerea corespunzătoare a spațiilor verzi, a spus primarul ales al Sectorului 2”.

Vezi si alte articole...