vineri, iulie 19, 2024

Mașini cu cauciucurile tăiate din cauza rosturilor de dilatare de la kilometru 110 al autostrăzii A1 București-Pitești

Din OrasMașini cu cauciucurile tăiate din cauza rosturilor de dilatare de la kilometru 110 al autostrăzii A1 București-Pitești

Centrul Info Trafic a anunțat restricții de circulație pe banda 1 a autostrăzii A1 (București – Pitești), la kilometrul 110, din cauza tăierii cauciucurilor mai multor mașini provocată de rosturile de dilatare de pe pod.

Un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov” avertizează șoferii despre incidentele recente de pe podul autostrăzii A1, la kilometrul 110, unde rosturile de dilatare au cauzat daune unor mașini. Conducătorii auto sunt îndemnați să fie prudenți în această zonă pentru a evita accidentele.

Iată mesajul postat pe rețelele de socializare:

„👉Atenție! 6 mașini avariate, la Km 110 Autostrada București- Pitești- dilatație la pod”.

Aceste rosturi de dilatare sunt amplasate între suprafața de rulare a podului și carosabil și au rolul de a absorbi mișcările generate de diferențele de temperatură, deformațiile și contracțiile structurii, precum și sarcina de trafic.

În urma incidentului care a provocat avarierea mai multor mașini pe podul respectiv, Centrul Info Trafic din cadrul Inspectoratului General de Poliție a anunțat, în jurul orei 09:00, restricții de circulație.

Aceste restricții afectează banda 1 a sensului de mers București – Pitești, la kilometrul 109, pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparații la rosturile respective. Iată mesajul transmis șoferilor:

„Autostrada A1 sens București – Pitești, la kilometrul 109, va fi restricționată circulația pe prima bandă pentru efectuarea de reparații la rosturile de dilatare ale podului”.

 

Vezi si alte articole...