joi, iulie 18, 2024

Mașinile de lux ale fraților Tate, ridicate de polițiști din curtea vilei, sâmbătă dimineață | FOTO

Din OrasMașinile de lux ale fraților Tate, ridicate de polițiști din curtea vilei, sâmbătă dimineață | FOTO

Reprezentanții Poliției au mers sâmbătă de dimineață la locuința fraților Andrew și Tristan Tate din Voluntari, care se află sub sechestru, și au ridicat din curte mai multe mașini de lux ale celor doi.

Tribunalul Bucureşti a respins, miercuri, o cerere a fraţilor Andrew şi Tristan Tate, prin care milionarii britanici solicitau ridicarea sechestrului pus pe averea lor de către DIICOT.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Digi 24, anchetatorii au reuşit să identifice şi să pună sub sechestru, până în prezent, 15 maşini de lux şi 10 imobile, case şi terenuri, deţinute de fraţii Tate în România.

Sâmbătă de dimineață, procurorii însoțiți de polițiști au venit la proprietatea din Voluntari a celor doi și au ridicat mai mulți bolizi foarte scumpi. Au confiscat inclusiv Rolls Royce-ul Wraith de culoare albastră, în valoare de 380.000 de dolari.

Cea mai scumpă maşină a celor doi și care a fost ridicată deja de procurori e un McLaren 765LT, costă 500.000 de dolari şi are sub capotă aproape 800 de cai putere.

„N-am avut niciodată toate maşinile la un loc în curte, mereu câte una avea nevoie de reparaţii. Dar e decembrie, deci nu le pot conduce, aşa că le repar pe toate. Aşa că la vară vom face senzaţie”, declara Andrew Tate, cu câteva zile înainte să fie arestat, scrie Observator.

Aproape 6 milioane de dolari ar valora colecţia impresionantă de maşini a fraţilor Tate. Printre ele, şi un Bugatti Chiron în ediţie limitată. Costă 3 milioane de dolari şi la nivel global au fost produse doar câteva sute.

Contestația fraților Andrew Tate și Tristan Tate, arestați preventiv prin decizia Tribunalului București din 30 decembrie pentru trafic de persoane și viol, a fost respinsă, marți seară, de Curtea de Apel București, astfel că cei doi rămân după gratii.

Andrew Tate și Tristan Tate au fost arestați preventiv pentru 30 de zile prin decizia Tribunalului București din 30 decembrie 2022 pentru trafic de persoane și viol.

Fotografii: Inquam Photo / Octav Ganea

Vezi si alte articole...