joi, noiembrie 30, 2023

Mega Image retrage de la vânzare două loturi de bomboane de ciocolată de pus în pom

Din OrasMega Image retrage de la vânzare două loturi de bomboane de ciocolată de pus în pom

ANSVSA anunță că Mega Image retrage de pe piață două loturi de bomboane de ciocolată pentru a fi puse în pom. Motivul acestei retrageri este absența informațiilor obligatorii în limba română privind prezența alergenilor pe etichetă.

Conform Autorității Naționale Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Mega Image a luat decizia de a retrage de pe piață și de a chema înapoi de la clienți două loturi de bomboane de ciocolată cu denumirea „MILKA BOMBOANE POM CU OREO 300G.” Deficiența constă în faptul că aceste produse nu conțin toate informațiile obligatorii în limba română referitoare la prezența alergenilor, cum ar fi lapte, grâu, soia și alune de pădure.

Cele două loturi afectate sunt următoarele: ZCT0232641 și ZCT0232642. Data de expirare este 31 martie 2024.

Sfaturi pentru clienți

„Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienților să NU consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s‐a achiziționat produsul. Este necesară prezentarea bonului fiscal”, se precizează în comunicatul transmis de ANSVSA.

Clienții sunt îndemnați să restituie produsele menționate mai sus până la data de 17 noiembrie 2023.

Mega Image își cere scuze față de clienți pentru orice disconfort și îi asigură că monitorizează în mod constant calitatea și siguranța produselor sale.

Vezi si alte articole...