miercuri, februarie 21, 2024

Mihaela Rădulescu, de la Piatra Neamț la Monaco. Cât de complicat a fost drumul vedetei către succes

MedicalMihaela Rădulescu, de la Piatra Neamț la Monaco. Cât de complicat a fost drumul vedetei către succes

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai respectate, dar și controversate vedete din România. A pornit de la Piatra Neamț, acolo unde s-a născut, ca mai apoi să ajungă la Monaco.

Celebra Mihaela Rădulescu s-a născut într-o familie modestă din Piatra Neamț. N-a chemat-o dintotdeauna Rădulescu, ci Țiganu. Drept urmare în 1989 s-a căsătorit cu omul de afaceri Bogdan Rădulescu, atunci când ea avea doar 20 de ani. Mariajul nu a durat, dar Mihaela a ținut musai să păstreze numele fostului soț.

A devenit apoi asistenta lui Dan Iosif, pentru că Revoluția a prins-o în București. Cel care și-a pus amprenta cu adevărat asupra ei, a fost Dan Chișu. Oana Roman, care i-a fost apropiată în acea vreme, mai exact ani 1990, Mihaelei, a povestit acest lucru. De altfel artistul este cel care i-a arătat o altă lume.

A dus-o chiar și la Festivalul de Film de la Cannes, ba chiar a ajutat-o să se îmbrace, si a pus-o să învețe mai multe limbi străine. Așa se face că în 1994 Mihaela Rădulescu debutează la Tele7 ABC. Apoi pentru câteva luni a fost reporter pentru Florin Călinescu. În 1997 se căsătorește cu Ștefan Bănică Junior.

Ca în 1998 să fie primul jurnalist român care transmite de la premiile Oscar. În 1999 divorțează de Ștefan Bănică și încep să apară zvonuri legat de faptul că ar fi fost agresată de acesta.

Cine ”a cumințit-o” pe Mihaela Rădulescu

Mihaela nu a confirmat niciodată aceste zvonuri. Iar în 2004 se căsătorește din nou, de această dată cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Cei doi au un copil, Ayan și decid să se separe în 2008. Cei doi divorțează, iar Mihaela se mută la Monaco.

Mai vine în România la noul iubit, Dani Oțil. Ulterior au apărut și diferite proiecte de televiziune la care a participat. În 2013 îl cunoaște pe Felix Braughmater, bărbatul care se pare că a cucerit-o. În 2015 Mihaela năștea controverse cu declarațiile legat de relația sa, dar și o poza controversată, în care apare drept masă pentru iubitul ei.

În 2016 apare în niște bikini minusculi, poza fiind făcută de același Felix. Asta în timp ce în țară avea diferite colaborări televizate. Însă, în ultimii doi ani, diva de la Monaco s-a retras din viața publică din România și a decis să stea mai mult la Monaco. Astfel că postează ocazional pe Instagram, alături de iubitul ei de mai bine de 10 ani, fără prea multe detalii și fără scântei ca în trecut.

Vezi si alte articole...