luni, iunie 17, 2024

Mihail Neamțu: Dacă doriți o Românie în care să se introducă această patologie a (dez)orientării sexuale, atunci nu veniți la vot pe 9 iunie

MedicalMihail Neamțu: Dacă doriți o Românie în care să se introducă această patologie a (dez)orientării sexuale, atunci nu veniți la vot pe 9 iunie

Mihail Neamțu spune că pentru a-și proteja copiii de ideologia LGBT, românii trebuie să iasă la vot și să voteze AUR.

Candidatul AUR la europarlamentare afirmă că România riscă să cadă în războiul cultural purtat împotriva valorilor creștine, deoarece actualii lideri ai țării nu au coloană vertebrală.

„Dacă noi vrem o Românie în care copiii să-și întrebe părinții „eu ce sex am”, în loc de ce facultate să urmeze, dacă noi vrem o Românie în care să introducem această patologie a (dez)orientării sexuale, atunci nu mergeți la vot pe 9 iunie la europarlamentare.

De ce Polonia, Ungaria sau Croația pot și România nu poate? Pentru că liderii României nu au coloană vertebrală. Vi s-a părut că Iohannis s-a bătut pentru un singur element de identitate națională, în ultimii 10 ani?”, a spus Neamțu.

Teologul susține că românii trebuie să iasă la vot pentru a alege reprezentanți care vor apărea valorile creștine în fața Europei și a oricui.

„Dincolo de minciuna vieții digitale, sufletul nostru caută să se hrănească din lumina frumuseții.

Da, admirăm instituțiile lumii occidentale, dar folosim filtre atunci când trebuie să alegem între bine și rău.

Trebuie să înfruntăm astăzi nu doar batjocoritorii lui Pavel din Areopag, ci o veritabilă plutocrație atee, pornită să distrugă tot ceea ce s-a clădit în câteva mii de ani.

Big Tech vrea ca totul să fie înregistrat și monitorizat, filat și raportat, de la micro-expresiile faciale de nemulțumire sau revoltă față de noul consens planetar și până la mesajele noastre private. Se vorbește despre pașapoarte digitale, certificate verzi, reducerea emisiilor de carbon, taxarea flatulenței la vaci și câte alte trăsnăi.

Miza luptei lor? Controlul minții. Slăbirea autonomiei individuale. Demoralizarea. Intimidarea. Sărăcirea.

Ce ne salvează? Credința-n Dumnezeu.

Chiar și atunci când îi schimbi solul, un copac puternic supraviețuiește. Cu o singură condiție: să‐și păstreze rădăcinile”, a îndemnat Neamțu.

Publicitate electorală
Material executat de MT Continut Media SRL, la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 4124001631

Vezi si alte articole...