miercuri, iunie 19, 2024

Mihail Neamțu – vocea libertății, a familiei și a credinței, în Parlamentul European

MedicalMihail Neamțu – vocea libertății, a familiei și a credinței, în Parlamentul European

Mihail Neamțu va candida la alegerile europarlamentare din 9 iunie din partea AUR, pe poziția a zecea.

De ce merită să fie vocea românilor de bună credință la Bruxelles?

Mihail Neamțu – o voce pentru familie

În timpul campaniei pentru Referendumul pentru Familie (2016 – 2018), Mihail Neamțu s-a bătut ca un leu pentru reușita primului demers cetățenesc constituțional din istoria României.

Fie că a fost în mass-media sau în stradă, Mihail Neamțu s-a aflat în prima linie a apărării familiei, prin Constituție.  A fost o alegere conștientă, bazată pe valorile sale, care i-a adus un uriaș val de ură din partea activiștilor LGBT și a acoliților lor. Dar și satisfacția sufletească de a lupta de partea Binelui.

Nici în 2024, lucrurile nu stau altfel: Mihail Neamțu este în comitetul de organizare al celui de-al doilea referendum pentru familie, care are același scop: protejarea căsătoriei dintre un bărbat și o femeie.

Cu strămoși cu o viață de sfințenie, Neamțu duce cu sine moștenirea lăsată de cei care s-au sacrificat pentru idealul României Mari.

Mihail Neamțu – o voce pentru libertate

Perioada 2020 – 2022 ne-a arătat câți dintre noi cred cu-adevărat, în libertate. Știm cu toții că în acei doi ani „pandemici”, libertățile românilor au fost călcate-n picioare.

Printre cei puțini care s-au ridicat atunci în apărarea libertății a fost Mihail Neamțu. Candidatul AUR pentru europarlamentare a denunțat regimul restricțiilor ilegale și neconstituționale ale regimului Arafat-Iohannis.

Mihail Neamțu a fost unul dintre intelectualii care au semnat apelul adresat Bisericii Ortodoxe Române de a apăra creștinii care-și riscau pâinea, pentru că au ales să nu se vaccineze.

Neamțu a ales să se poziționeze de partea lui Novak Djokovici, atunci când sârbul a fost pus la zid pentru că a ales să nu se vaccineze.

Mihail Neamțu – o voce a credinței creștine

De-a lungul vremii, Mihail Neamțu a fost omul care nu s-a temut, nici măcar o secundă, să-și mărturisească credința creștină.

Fie că a fost vorba despre apărarea calendarului ortodox în disputa despre data Paștilor, fie că a fost vorba de dezbateri publice, Mihail Neamțu s-a luptat pentru Hristos.

Mai mult decât atât, prin toate evenimentele pe care le-a creat sau la care a contribuit, Neamțu a căutat să aducă creștinii români, împreună.

Nu pentru a-i modela într-un compromis, ci pentru a-i determina să lucreze împreună pentru patria lor: România.

Publicitate electorală
Material executat de MT Continut Media SRL, la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 4124001631

Vezi si alte articole...