joi, mai 23, 2024

Mii de oameni la coadă la Therme, pe 1 ianuarie: „Ne-am gândit să mergem, că sigur toată lumea doarme!”

Din OrasMii de oameni la coadă la Therme, pe 1 ianuarie: „Ne-am gândit să mergem, că sigur toată lumea doarme!”

Mii de oameni au vrut să meargă la Therme București în prima zi din noul an, dar s-au trezit în fața unei aglomerații de nedescris. Cozi uriașe s-au format aproape toată ziua în fața celui mai mare centru Spa din Europa de Est.

Fotografiile de pe rețelele de socializare cu cozile imense au devenit virale, la fel și poveștile celor care au stat la coadă. Unii dintre ei și-au cumpărat biletele online, dar n-au putut intra în incintă, din cauza aglomerației.

Cele mai ieftine bilete au costat 66 de lei, cele mai scumpe 115 lei, pentru trei ore. Pentru cine ar fi vrut să stea toată ziua la Therme, cel mai ieftin bilet a costat 110 lei, iar cel mai scump 160 de lei. Programul pentru 1 ianuarie a fost 15:00-00:00.

Pe rețeaua de socializare Reddit, Simion a postat mai multe imagini de pe 1 ianuarie și le-a însoțit cu povestea din spatele lor: „Ne-am gandit noi ca pe 1 ianuarie e o idee bună să mergem la Therme, că sigur toată lumea doarme, hiberneaza, sau încă bea. Îhî.

Toata lumea nervoasă, țipau, urlau, se îmbulzeau, mai ceva ca la fasolea cu cârnați gratis dată de primarie.

Angajații absolut copleșiti. Aveam bilete online, teoretic nu trebuia să stau la coadă, dar nu aveai nici o șansă să intri.

Foto: Facebook / Reddit

Am zis, f…k no, nici dacă e gratis, nici dacă mă plătesc ei pe mine, nu mă bag în așa ceva. Înăuntru aveam să-i găsesc pe aceeași care urlau afară, la coadă, nu avea cum sa fie o după-amiază plăcută.

Ne-am suit în nopemobil și ne-am întors spre casă. Vedem dacă-mi returnează ăștia banii pe bilete, le scriu mâine email.”

<iframe id=”reddit-embed” src=”https://www.redditmedia.com/r/Romania/comments/100p0so/neam_gandit_noi_ca_pe_1_ianuarie_e_o_idee_bun%C4%83_s%C4%83/?ref_source=embed&amp;ref=share&amp;embed=true” sandbox=”allow-scripts allow-same-origin allow-popups” style=”border: none;” height=”458″ width=”640″ scrolling=”no”></iframe>

Pe Facebook, Cătălin H.S a postat și el o fotografie și n-au întârziat comentariile celor care erau la coadă. Unii au povestit că au renunțat când au văzut coada, alții cum și-au achiziționat biletele online și în ciuda aglomerației la casele de bilete se mai vindeau tichete de intrare pentru aceeași zi.

O femeie a povestit că a cumpărat biletele cu o săptămână în urmă, a venit de la 500 de km și nu a putut intra, „era o mare de oameni afară și ei tot mai vindeau bilete!”

Până la ora publicării acestei știri, reprezentanții Therme nu au transmis o poziție oficială legată de situația de pe 1 ianuarie.

Vezi si alte articole...