miercuri, decembrie 6, 2023

MINA Museum of Immersive New Art îi invită pe părinți și pe copii la un Revelion Interstelar în București

Din OrasMINA Museum of Immersive New Art îi invită pe părinți și pe copii la un Revelion Interstelar în București

MINA vă invită la un Revelion Interstelar în București, oferindu-vă o noapte plină de momente speciale: călătorii interstelare, spectacole, instalații pentru cei mici, cina de revelion și artificii digitale. Acest eveniment, denumit Revelion Interstelar – Destinații Terestre și Extraterestre, organizat de MINA Museum of Immersive New Art, reprezintă o experiență imersivă unică, concepută pentru a fi savurată împreună cu întreaga familie.

„Călătoria în jurul Universului va avea loc pe tot parcursul nopții de Revelion și va reprezenta o experiență captivantă și complet unică”, declară reprezentanții MINA într-un comunicat.

Organizatorii promit o noapte de Revelion cosmică, unde participanții vor avea ocazia să exploreze cele mai exotice destinații ale planetei noastre și chiar din spațiul cosmic. Programul serii de 31 Decembrie oferă următoarele momente principale:

  1. Călătorii interstelare: La începutul fiecărei ore, copiii și părinții se pot îmbarca la bordul navei spațiale MINA pentru o nouă călătorie în care să exploreze cele mai interesante locuri de pe Terra, dar și destinații extraterestre, într-o experiență fascinantă și educativă. Călătoriile sunt posibile datorită studioului Les Ateliers Nomad, creatorul proiecțiilor în 360 de grade.
  2. Spectacole MINA: Cele două expoziții care deja rulează la MINA, „Gustav Klimt – The Immersive Show” și „Lumea Subacvatică – O călătorie imersivă a apei”, pot fi văzute de vizitatori în spațiul imersiv.
  3. MINA Kids: Spațiul senzorial de peste 1.000 de metri pătrați cu instalații dedicate celor mici este și el accesibil vizitatorilor, pentru călătorii imaginare în lumi magice și pline de aventuri, astfel încât copiii să aibă propriul loc dedicat petrecerii de Revelion.
  4. Cina de Revelion: În prețul biletului este inclus un meniu de tip bufet suedez. Vizitatorii trebuie să știe că băuturile nu sunt incluse, dar acestea vor fi disponibile pentru achiziționare de la bar.
  5. Artificii digitale: Pentru o experiență festivă imersivă completă, punctul culminant al serii va fi sărbătorit cu artificii digitale.

Biletele pentru Revelion Interstelar pot fi achiziționate de pe site-ul MINA la următoarele prețuri: 300 de lei pentru adulți și 172 de lei pentru copii.

„Pentru detalii suplimentare și rezervări, MINA vă stă la dispoziție pe adresa de email mina@minamuseum.com și la numărul de telefon 0745294163”, declară reprezentanții primului spațiu imersiv din România.

Vezi si alte articole...