sâmbătă, decembrie 2, 2023

Ministrul Agriculturii Florin Barbu anunţă un program de 400 de milioane de euro pentru infrastructura secundară de irigaţii, care va fi lansat de Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare

EconomieMinistrul Agriculturii Florin Barbu anunţă un program de 400 de milioane de euro pentru infrastructura secundară de irigaţii, care va fi lansat de Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare

„Din judeţul Călăraşi, de la Amenajarea Gălăţui-Călăraşi, parte a amplului nostru program de reabilitare a infrastructurii de irigaţii din România, vorbim despre România Irigabilă!”, a scris Florin Barbu, marţi pe Facebook.

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a mai spus că „apă pe canalele principale şi secundare, staţii reabilitate şi modernizate, dar şi un program de 400 de milioane de euro pentru infrastructura secundară de irigaţii, care va fi lansat de Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare”.

„Fiecare Organizaţiei a Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii poate primi 1,5 milioane de euro! Avem nevoie de irigaţii şi viitorul agriculturii nu poate fi decât în România irigabilă!”, a completat Barbu.

 

Vezi si alte articole...