luni, iunie 17, 2024

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene: Nu există o discuţie în coaliţia de guvernare pe trecerea la impozitarea progresivă

EconomieMinistrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene: Nu există o discuţie în coaliţia de guvernare pe trecerea la impozitarea progresivă

„Dezbaterea aceasta poate va avea loc doar în momentul în care vom avea digitalizarea ANAF, în rest este un subiect fals. Încă o dată, nu se pune în acest moment în discuţie, n-a fost o dezbatere în coaliţie. Trebuie să vă uitaţi ce atacuri erau probabil pe partidul respectiv, atacuri pe care au vrut să le anihileze, neutralizeze. Acest subiect privind impozitarea progresivă nu este în discuţie”, a explicat Adrian Câciu, luni la PSnews.

Ministrul PSD a mai precizat că „e pentru prima oară în istorie când în legea bugetului de stat ai o prevedere că nu creşti taxe şi impozite în 2024”.

„Haideţi să înţelegem, e pentru prima oară în istorie când în legea bugetului de stat ai o prevedere că nu creşti taxe şi impozite în 2024. Păi abia am pus în aplicare, suntem în a doua lună de punere în aplicare a legii, iar venim şi discutăm despre taxe? Doar aşa ca să avem un subiect de campanie? Dacă acesta este subiectul de campanie electorală, Ok, nu e nicio problemă. Vă spun clar – nu există o discuţie în coaliţia de guvernare pe trecerea la impozitarea progresivă”, a conchis Câciu.

 

Vezi si alte articole...