luni, iunie 24, 2024

Prognoza meteo, 23 iunie. Canicula şi disconfortul termic vor persista. Unde va ploua

Prognoza meteo. Administrația Națională de Meteorologie (ANM)...

Cod galben de furtuni. Majoritatea țării va fi afectată de fenomene extreme

Cod galben de furtuni. Administrația Națională de...

Ministrul Sănătăţii, întrebat ce am reuşit să învăţăm după pandemie: Justa măsură, adică să nu mai cădem pradă tentaţiilor unor exagerări şi să reuşim să menţinem funcţionarea economiei şi a societăţii chiar şi în situaţii de criză

EconomieMinistrul Sănătăţii, întrebat ce am reuşit să învăţăm după pandemie: Justa măsură, adică să nu mai cădem pradă tentaţiilor unor exagerări şi să reuşim să menţinem funcţionarea economiei şi...

Alexandru Rafila a fost întrebat, joi seară, la Antena 3, dacă există un lucru bun pe care am reuşit să îl învăţăm după pandemie.

”Cred că cel mai bun lucru pe care ar trebui să îl învăţăm şi să îl aplicăm este justa măsură, adică să nu mai cădem pradă tentaţiilor unor exagerări şi să reuşim să menţinem funcţionarea economiei şi a societăţii chiar şi în situaţii de criză, pentru că acest lucru a fost ignorat şi luarea unor măsuri au dus la foarte multă schimbare negativă”, a răspuns ministrul.

Acesta s-a referit la şcoli, care au foat aproape un an de zile închise.

”Am ţinut aproape un an de zile şcolile închise. Eu am militat tot timpul să găsim o soluţie ca şcolile să rămână deschise, dacă se poate tot timpul. Justa măsură este cel mai important lucru”, a adăugat Rafila.

Pandemia de COVID-19 a dus la declararea stării de urgenţă şi la impunerea de măsuri care au vizat restricţionarea circulaţiei populaţiei, inclusiv închiderea şcolilor, a instituţiilor şi unor fabrici.

 

Vezi si alte articole...