marți, iunie 18, 2024

Mireasa, sezonul 7, 11 mai 2023. Hatice a întrebat-o pe Maria despre băiatul ei, Amir!

MedicalMireasa, sezonul 7, 11 mai 2023. Hatice a întrebat-o pe Maria despre băiatul ei, Amir!

Hatice a stat la masă cu Maria și a întrebat-o despre Amir, băiatul ei. Tonul calm și discuția empatică i-au surprins pe cei prezenți în platoul Mireasa, în contextul conflictelor trecute dintre cele două.

„Mă gândeam că eu am fost o femeie foarte fericită și nu apreciem și e rău. Și poate de-astea suntem puși în anumite situații, să putem să facem diferența”, a spus Maria.

„Poate au greșit colegii mei”. Imaginile care au surprins-o pe Simon Gherghe. Cum au fost filmate Maria și Hatice în casa Mireasa
Fata a vorbit despre Amir: „Îl divinizez pe copilul ăsta! Ce față avea săptămâna trecută când a venit! Era tuns, avea freza făcută. În august face 7 ani, Hatice! Nu pot să cred când au trecut. Eu sper ca copilul ăsta să găsească în mine cea mai bună mamă și prietenă.

„Totul depinde de tine. Dar în general băieții așa fac. Și fratele meu era apropiat de mama”, a povestit, la rândul ei, Hatice.

Pentru că Hatice și Maria au fost uimite când au aflat că se difuzează imagini cu discuția lor, Simona Gherghe le-a întrebat cum de au uitat dialogul lor de dimineață.

„Voi nu vă amintiți decât certurile?”, a întrebat prezentatoarea Mireasa.

„Lucrurile sunt atât de tensionate, încât nu mai conștientizăm momentele de calmitate și de înțelegere”, a răspuns Maria.

Vezi si alte articole...