sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Mișcare spectaculoasă în politica SUA. Michelle Obama se pregătește pentru Casa Albă

ExterneMișcare spectaculoasă în politica SUA. Michelle Obama se pregătește pentru Casa Albă

Mișcare spectaculoasă pe scena politică americană. Michelle, soția fostului președinte Barak Obama se pregătește pentru o carieră politică. Surse apropiate familiei, dau ca sigură lansarea candidaturii lui Michelle Obama la alegerile prezidențiale din 2024. Termenul ales este luna noiembrie, când va face anunțul oficial. După Hillary Clinton, Michelle Obama ar fi cea de-a doua soție a unui fost președinte care îi calcă pe urme.

Mișcare spectaculoasă pe scena politică din Statele Unite. Michelle Obama, soția fostului președinte american Barak Obama se pregătește pentru o candidatură la Casa Albă. Informația a fost dezvăluită de un apropiat al familiei care a anunțat și data la care va fi făcut anunțul. Doar că lucrurile nu sunt chiar atât de simple pe cât par.

Ca să poată candida, Michelle Obama va trebuie să câștige competiția internă, din Partidul Democrat, pentru nominalizare. Ea îl va avea drept contracandidat pe actualul președinte Joe Biden. Aceasta în cazul în care, actualul ocupant de la Casa Albă nu va decide să facă un pas în spate, din cauza vârstei. Cu adevărat, dacă se va produce, va fi o mișcare spectaculoasă în politica din America.

Biograful lui Barak Obama, Joel Gilbert, susține că anunțul cu privire la candidatura soției fostului președinte va fi făcut în luna noiembrie. El a vorbit despre acest subiect într-un podcast al prestigioasei publicații Washington Times. Dacă se va confirma va fi o mișcare spectaculoasă pe scena politică americană.

„Așteptați luna noiembrie pentru ca Michelle Obama să anunțe într-adevăr o candidatură la Casa Albă”, a spus Joel Gilbert în cadrul podcastului Bold and Blunt al Washington Times.

Mișcare spectaculoasă

Mișcare spectaculoasă pe scena politică americana

Michelle Obama si Hillary Clinton. Sursa foto: Dremstime

Mișcare spectaculoasă pe scena politică americană

Michelle Obama a fost Prima Doamnă a Statelor Unite și apropiată de acțiunile soțului său, Barak Obama. Dacă se va decide să facă această mișcare spectaculoasă pe scena politică, e ava trebui să intre în cursa internă a democraților.

În cazul în care va obține nominalizara pentru candidatură, Michelle Obama va fi a doua soție a unui fost președinte care intră în politică. Mișcare spectaculoasă pe scena politică. Ea îi va urma lui Hillary Clinton, care a activat ca secretar de stat în administrația lui Barak Obama. Hillary Clinton a candidat la președinția Statelor Unite în 2016, însă a pierdut în fața lui Donald Trump.

Pe de altă parte, dacă va candida și va câștiga alegerile prezidențiale, Michelle Obama va fi primul președinte femeie din istoria Statelor Unite. Mai mult, chiar, ea va fi prima președinte de afro-americană din Statele Unite. Dar și prima soție a unui fost președinte care i-a urmat în funcție.

Vezi si alte articole...