sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Mobexpert își extinde operațiunile de logistică și de depozitare în Iași

EconomieMobexpert își extinde operațiunile de logistică și de depozitare în Iași

Mobexpert își extinde operațiunile de logistică și de depozitare, prin închirierea a 1.400 de metri pătrați în cadrul parcului logistic Oresa Industra Park din Iași.  Grupul de mobilă controlat de Dan Șucu intră astfel în parcul deținut de Oresa Industra, divizia de real estate a family office-ului Oresa. 

Magazinul din Iași este al 4-lea pe lista magazinelor grupului Mobexpert, după Mobexpert Baneasa, Pipera și Constanța, iar decizia de închiriere este prezentată ca o mișcare strategică pentru dezvoltarea grupului.

Rețeaua regională a Mobexpert numără, în prezent, 26 de magazine, iar grupul deține 18% din piața de mobilier de casă și 30% din cea a mobilierului de birou, deținând poziția de lider de piață pe acest sector.

Bazele rețelei de mobilă Mobexpert au fost puse de Dan Șucu în iunie 1993, odată cu inaugurarea primului magazin din Unirea Shopping Center.

Primul magazin după un concept nou, de tip hipermarket, a fost deschis în 2001 în Pipera, pe o suprafață de 13.000 de metri pătrați. Acum, rețeaua numără 26 de magazine Mobexpert cu o suprafață de expunere de 110.000 de metri pătrați, 8 fabrici și 2.300 de angajați.

Vezi si alte articole...