miercuri, februarie 21, 2024

MODĂ, EMOȚIE ȘI BUCURIE LA ”DRAG DE ROMÂNIA MEA!”

MedicalMODĂ, EMOȚIE ȘI BUCURIE LA ”DRAG DE ROMÂNIA MEA!”

Fiecare ediție a sezonului 11 al emisiunii ”Drag de România mea!” a avut ceva atipic, a avut exclusivităţi, eleganță şi poveşti emoţionante. Duminică, 4 februarie, de la ora 15.00, la TVR 2 veți redeveni martorii reîntâlnirii, după ani de zile, a unei nepoate cu mătuşa ei.

Paul Surugiu-Fuego, artist de succes, cu mare priză la public și o carieră artistică de 30 de ani, actor, pictor și devotat om de scenă, promotor al artei de calitate.

Paul Surugiu-Fuego prezintă un show spectaculos duminica,în cadrul  emisiunii ”Drag de România mea!”de la ora 15.00, la TVR 2, care îmbină poveştile de ieri şi azi cu muzica exclusiv .

Este vorba despre actriţa Ileana Popovici şi despre scriitoarea din Basarabia, Radmila Popovici. Ele ne-au povestit despre legătura lor de suflet, au recitat și au cântat.

Este compozitor şi interpret de muzică populară şi clasică.

2

Vitalie Advahov a revenit la „Drag de România mea!” cu acordeonul, cu muzica lui Eugen Doga, dar şi cu aduceri – aminte despre orchestra sa şi despre experienţa de la Eurovision 2022.

3

Cântă de la 9 ani şi a participat la concursuri de talente. Este o tânără talentată, la început de drum. LIA ne-a adus cele mai frumoase melodii moderne cu parfum de … nostalgie.

01
La 28 de ani a fost aleasă în primii 10 designeri ai României, iar pentru ea moda este o stare.

Toate creaţiile ei sunt făcute special pentru femeile deschise, pentru femeile cu imaginaţie, dar mai ales pentru femeile fericite.

9

02
Cera Mihăilescu ne-a adus şi ne-a prezentat cele mai frumoase rochii ale sale împreună cu prietenele ei speciale – Monica Anghel, Alina Sorescu şi Miki.

4

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică – ora 15:00; sâmbătă – ora 00:00​

TVR Moldova: sâmbătă – ora 21:00

TVR Internaţional: sâmbătă – ora 21:00 (ora României)

Pentru eventuale modificări de program, vă rugăm să accesați programul pe site-ul TVR.

***

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Vezi si alte articole...