vineri, aprilie 19, 2024

Modernizarea Liceului Teoretic „Lucian Blaga” din Sectorul 2 a fost finalizată

Din OrasModernizarea Liceului Teoretic „Lucian Blaga” din Sectorul 2 a fost finalizată

Primăria Sectorului 2 a anunțat finalizarea procesului de reamenajare și modernizare a curții Liceului Teoretic „Lucian Blaga”. Echipele de muncitori din cadrul administrației publice au lucrat pentru a asigura elevilor un spațiu frumos și modern în care să-și petreacă pauzele.

Pe data de joi, 7 martie 2024, Primăria Sectorului 2 a transmis locuitorilor din București că modernizarea completă a Liceului Teoretic „Lucian Blaga” a fost finalizată. Inițial, administrația publică s-a concentrat pe reabilitarea și reamenajarea sălilor de clasă ale instituției de învățământ, iar acum s-a încheiat și reamenajarea curții școlii.

„Ne-am asigurat că după reabilitarea școlii și reamenajarea claselor cu tot ce este necesar pentru un învățământ modern, adaptat nevoilor tehnologice din prezent, vom pune la dispoziție elevilor și personalului acestui liceu și o curte frumos amenajată”, a declarat Primăria.

Echipele Direcției Generale pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar Sector 2 – Învățământ Sector 2 s-au ocupat de realizarea acestor lucrări. Primăria a publicat un videoclip în care se poate observa stadiul actual al curții liceului. De asemenea, autoritățile au anunțat că în viitor vor continua investițiile pentru modernizarea unităților de învățământ din Sectorul 2.

„Continuăm să investim în educație și în infrastructura educațională, pentru ca toți copiii din Sectorul 2 să învețe în școli moderne și să vină cu plăcere la ore.

Vom reveni cu imagini și de la alte curți de școli și grădinițe reabilitate”.

Vezi si alte articole...