sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Mutu, distracție maximă pe iaht și la WC! Jurnalistul italian dezvăluie tot!

MedicalMutu, distracție maximă pe iaht și la WC! Jurnalistul italian dezvăluie tot!

În carapitolul „Don Juan de Chelsea”, din cartea „Ca nimeni altul” de jurnalistul italian Matteo Morandini, există un capitol întreg destinat aventurilor fotbalistului. Pe vremea când schimba partenerele cu nonșalanță, Adrian Mutu nu ducea lipsă de fantezie. „Briliantul” s-ar fi dat în vânt după partide de amor în locuri neobișnuite: în toaletă sau pe iaht.

Adrian Mutu, un mare cuceritor!

În anii 2003 și 2004, cât timp a stat la Chelsea, lui Mutu i s-a dus vestea de mare cuceritor. Pentru îndrăzneala și succesul său la femei, atacantul este asemănat de autorul cărții cu amante celebri, precum Don Juan și Casanova.

În paginile cărții, Mutu este portretizat ca un adevărat seducător, căutând senzații tari și experiențe unice în materie de iubire. Fanteziile sale îndrăznețe l-au dus în locuri neobișnuite, unde și-a satisfăcut pasiunile ascunse. Toaleta sau iahtul au devenit terenul său de joacă, iar fotbalistul nu a ezitat să-și îndeplinească dorințele în aceste locuri provocatoare.

În 2003 şi în 2004, cât timp a stat la Chelsea, lui Mutu i s-a dus vestea de mare cuceritor. Pentru îndrăzneala şi succesul lui la femei, atacantul este asemuit de autorul cărţii cu amorezi celebri, precum Don Juan şi Casanova. “Anii la Londra au fost pentru Mutu ca un pod tibetan care se zgâlţâia şi fiecare mişcare greşită îi putea fi fatală, îl putea arunca în apa plină de crocodili”, deschide Matteo Morandini capitolul “Don Juan de Chelsea”. Mai departe, preluând pasaje apărute în revista “Flacăra”, care “îi atribuie un număr de aventuri ce l-ar face invidios şi pe Casanova”, readuce în actualitate escapadă după escapadă.

Mutu a făcut dragoste şi în WC-ul unui restaurant

“Ca să nu mai vorbim de prima dragoste, fotomodelul Anca Nicolae, cunoscută prin Piteşti şi cu care s-a văzut timp de câteva luni – o poveste devenită faimoasă publicului amator de mondenităţi şi pentru amănuntul picant al partidei de sex petrecute la 2.00 noaptea în toaleta unui restaurant – se vorbeşte de fotomodelul Catrinel Menghia, cu care Adi şi-ar fi permis o scurtă «vacanţă » la bordul propriului iaht”. În carte se pomeneşte şi de “avansurile din partea uneia dintre componentele trupei Sugababes, dar respinse de fotbalist, de legătura cu Miss Top of the World, splendidul model israelian Moran Atias, în trecut iubita lui Flavio Briatore”.

“La începutul lui 2004, Mutu părea a fi uitat-o deja pe frumoasa Moran, pentru a se consola în braţele Dianei Munteanu, de la MTV România, pentru a trece la o altă stea a televiziunii române, Kitty Cepraga. Apoi, pornostarul Laura Andreşan, care avea să-i întindă o capcană, dând pe post o întâlnire amoroasă cu el”.
Citeşte întreaga ştire: Mutu, sex pe iaht cu Catrinel Menghia?

Scandalizând lumea fotbalului cu aventurile sale tumultuoase, Adrian Mutu a intrat în istorie ca unul dintre cei mai mari cuceritori din fotbal. Succesul său pe teren s-a transpus și în viața sa personală.

Vezi si alte articole...