luni, aprilie 15, 2024

Muzeul Antipa îi așteaptă pe micuții bucureșteni la două ateliere creative, pe 23 și 24 februarie 2024

Din OrasMuzeul Antipa îi așteaptă pe micuții bucureșteni la două ateliere creative, pe 23 și 24 februarie 2024

Muzeul Antipa își așteaptă cu nerăbdare micuții bucureșteni la două ateliere creative organizate pentru a marca venirea primăverii. Evenimentele vor avea loc pe 23 și 24 februarie 2024, iar participarea este posibilă doar pe baza unei înscrieri prealabile, având în vedere că locurile sunt limitate.

Deși temperaturile ridicate au determinat apariția ghioceilor în unele zone din țară, primăvara încă mai are puțin până să își facă simțită prezența în întregime.

Cu scopul de a sărbători sosirea acestui anotimp în care natura revine la viață, reprezentanții Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” din București au pregătit o serie de ateliere dedicate celor mici. Acestea vor fi desfășurate în zilele de 23 și 24 februarie 2024 și sunt adresate copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani.

Prichindeii vor avea oportunitatea să învețe să confecționeze mărțișoare și decorațiuni specifice sezonului, dar și să creeze picturi de tip vitraliu. În cadrul acestor activități, copiii vor fi îndrumați pas cu pas pentru a realiza mici opere de artă folosind elemente naturale precum frunze uscate, crenguțe, scoici și melci sau conuri de brad.

Reprezentanții Muzeului Antipa au transmis următorul mesaj:

„Oportunitatea de a explora propriile tale idei și creativitatea, adăugând un strop personal fiecărui obiect lucrat”.

Atelierul va avea loc vineri, pe 23 februarie 2024, între orele 15:00 și 16:30, în Sala Atelier a muzeului. La finalul atelierului, participanții vor pleca acasă cu obiectele create.

Pentru a participa la această activitate, este necesar să completați acest formular.

Prețul este de 70 de lei pentru fiecare participant sau de 130 de lei pentru doi frați. Toate materialele necesare sunt incluse în taxa de participare.

Atelierul creativ de tip vitraliu pentru copii – „Pictează Primăvara!” este destinat celor cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani. Copiii vor fi ghidați în realizarea picturilor de tip vitraliu, iar toate materialele necesare vor fi furnizate.

Reprezentanții Muzeului Antipa au transmis:

„Vei primi îndrumări pas cu pas de la specialiștii muzeului pentru a crea propria operă de artă. Atelierul se va desfășura într-o atmosferă relaxantă, cu muzică instrumentală. Vei avea parte de o experiență unică, presărată cu voie bună și încântare!”

Atelierul va avea loc sâmbătă, pe 24 februarie 2024, între orele 10:15 și 12:15, în Sala Atelier a muzeului. La finalul atelierului, participanții vor pleca acasă cu vitraliile create.

Prețul este de 180 de lei pentru fiecare participant sau de 320 de lei pentru doi frați.

Pentru a lua parte la această activitate, este necesar să completați acest formular.

Vezi si alte articole...