marți, iunie 18, 2024

Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au despărțit, din nou! Apropiații lor au dat din casă!

MedicalNick Rădoi și Mădălina Apostol s-au despărțit, din nou! Apropiații lor au dat din casă!

Încurcate sunt căile iubirii pentru Nick Rădoi și Mădălina Apostol! După ce au spus că s-au împăcat, acum cei doi au decis să meargă din nou pe drumuri separate, astfel că apropiații cuplului au făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru Antena Stars. Iată care este motivul despărțirii dintre cei doi.

Nick Rădoi și Mădălina Apostol și-au spus din nou „adio”

Nick Rădoi și Mădălina Apostol și-au spus din nou „adio” la scurt timp după ce anunțase împăcarea. De-a lungul timpului, cei doi au avut parte de mai multe momente tensionate, astfel că relația lor a scârțit în ultima perioadă.

Șoc și dezamăgire în lumea mondenă! Nick Rădoi și Mădălina Apostol au pus punct relației lor tumultuoase. Se pare că iubirea lor a fost una presărată cu despărțiri și împăcări repetate, iar acum au ajuns din nou pe drumuri separate. Surse din anturajul cuplului au dezvăluit în exclusivitate pentru Antena Stars că ruptura nu este una recentă și că Nick Rădoi ar fi refuzat să meargă în fața altarului alături de Mădălina Apostol.

Motivul real al despărțirii nu este încă pe deplin clar, dar se pare că reticența lui Nick Rădoi de a se căsători ar fi jucat un rol important în decizia lor de a pune punct relației. Se zvonește că afaceristul ar fi mărturisit apropiaților că, la vârsta sa înaintată, nu mai are speranțe de a-și găsi o altă femeie și că de aceea se întoarce mereu la Mădălina Apostol. O iubire închegată de amintiri și momente frumoase, dar răvășită de conflicte și neînțelegeri.

Nick Rădoi și Mădălina Apostol nu sunt la prima despărțire

Cei doi nu sunt la prima despărțire și probabil nici la ultima. Mădălina Apostol și Nick Rădoi au trecut prin mai multe momente de rupere și împăcare, creând astfel un adevărat roller coaster al iubirii lor. Antena Stars a reușit să obțină o mărturisire în exclusivitate de la Mădălina Apostol, care a dezvăluit că în ultima perioadă tensiunile au devenit din ce în ce mai puternice între ea și Nick.

”Am venit în Mexic, dar nu am format un cuplu Nick din cauză că ori eu sunt prea nebună ori el e prea nebun. Nu știu din ce cauză, dar nu am simțit să formez un cuplu cu el, mai ales în această mare transformare a vieții mele. Eu am vrut cu Nick sau fără Nick să trăiesc în Mexic.

Nu pot să spun în acest moment că eu am format un cuplu cu Nick pentru că nu este așa. Eu, când mi-am cumpărat apartament, l-am făcut de una singură. Și el acceptat aceste situații pentru că el crede că eu sunt nebună și el este sănătos la cap și în momentul în care doi oameni cred că una e nebună și unul este sănătos, este grav.

Într-adevăr, avem această barcă împreună, muncim pe ea, ne întâlnim la muncă de fiecare dată când avem clienți și îi plimbăm și ne bucurăm de fiecare lucru pe care îl vedem nou, dar ca și situația personală a fost un dezastru și este un dezastru în continuare.”, a declarat Mădălina Apostol.

Vezi si alte articole...