miercuri, aprilie 17, 2024

Nicoleta Luciu, cu o monosprânceană lungă pe podium, la 42 de ani

MedicalNicoleta Luciu, cu o monosprânceană lungă pe podium, la 42 de ani

Nicoleta Luciu a avut o apariție spectaculoasă la prezentarea de modă a Lizei Panait, îmbrăcând o rochie de mireasă albă în stilul celebrei pictorițe mexicane Frida Kahlo. Aceasta marchează revenirea vedetei pe podiumurile de modă, iar la vârsta de 42 de ani arată la fel de bine ca în trecut, când modelingul era ocupația sa principală.

Nicoleta Luciu nu mai lucește!

La eveniment, Nicoleta Luciu a interpretat stilul unic al lui Frida Kahlo, iar rochia de mireasă a fost realizată în aceeași manieră. Înaintea ei, pe podium a defilat Rona Hartner, venită special din Franța pentru acest eveniment. Astfel, Rona i-a pasat ștafeta Nicoletei.

Designerul Liza Panait a creat două rochii de mireasă în stilul Frida Kahlo, purtate de cele două vedete. Alegerea a fost făcută deoarece Frida Kahlo a primit o rochie albă de la mama ei la nunta sa. Cu toate acestea, când a văzut o altă persoană purtând o rochie verde cu roșu, Frida s-a dezbrăcat și a îmbrăcat acea rochie.

Liza a reușit să o facă din nou babetă pe Luciu, după costumul dizgrațios de acum o lună!

Astfel, Liza Panait a transpus cele două rochii ale Fridei în propria sa viziune. Rochia verde a fost purtată de Rona Hartner, iar cea albă i-a revenit Nicoletei Luciu, câștigătoarea titlului de Miss România în 1999.

Pentru buchetele mireselor, Liza Panait a ales crini mov, deoarece soțul Fridei picta în mod frecvent flori, în special crini. Aceasta a declarat că a optat pentru crini mov drept simbol al buchetelor, în conformitate cu stilul artistic al lui Frida Kahlo.

Vezi si alte articole...