sâmbătă, septembrie 23, 2023

Nicușor Dan: Bucureștenii nu vor mai avea probleme cu apa caldă și căldura în doi-trei ani

Din OrasNicușor Dan: Bucureștenii nu vor mai avea probleme cu apa caldă și căldura în doi-trei ani

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a dat asigurări, joi, la Prima News, că, în doi-trei ani, bucureștenii nu ar mai trebui să aibă probleme cu apa caldă și căldura, chiar dacă vor mai fi avarii, informează News.ro.

„Momentul în care căldura şi apa căldă nu o să mai fie o preocupare pentru bucureşteni o să fie în doi-trei ani de acum. Momentul în care nu o să mai fie avarii este mai îndepărtat”, a spus Nicușor Dan.

Edilul-șef al Capitalei a precizat că locuitorii sectoarele 2,3 şi 4 au stat fără apă caldă o perioadă mai mare de 20 de zile pentru ca la iarnă să nu existe riscul „se rupă” conductele.

„E mai bine să nu ai 20 de zile apă caldă vara decât să nu ai 20 de zile căldură iarna. Acolo era un nod, în strada Releulului, unde nu s-a intervenit de 55 de ani. Exista riscul, dacă nu intervenim, să se rupă în iarnă şi am decis să intervenim în vara asta cu consecințele pentru cetăţeni”, a afirmat Nicușor Dan.

Potrivit primarului Capitalei, „iarna trecută nu au existat oameni care să stea fără căldură mai mult de două sau trei zile”.

„Au existat avarii, dar nu acele avarii mari, sistematice, uriaşe pe care să nu poţi să le rezolvi”, a declarat Nicușor Dan, el arătând că acesta este „rezultatul unei politici dezastruoase de 30 de ani”.

FOTO: Hepta

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro