sâmbătă, iunie 15, 2024

Nicușor Dan spune că ar fi avantajat dacă vor candida Firea și Piedone la Primăria Capitalei: ”Ei își împart voturile”

ActualitateNicușor Dan spune că ar fi avantajat dacă vor candida Firea și Piedone la Primăria Capitalei: ”Ei își împart voturile”

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a precizat că ar fi avantajat și ar avea un avans semnificativ dacă în cursa pentru Primăria București vor intra și Cristian Popescu Piedone, și Gabriela Firea: ”Ei își împart voturile”, a spus primarul general la Digi24.

Nicușor Dan, despre alegerile pentru Primăria Capitalei

Nicușor Dan a mai spus că nu ia în serios candidatura lui Piedone: „Eu nu iau foarte în serios candidatura domnului Piedone. Aștept candidatul PSD și asta va fi lupta. Asta este predicația mea pentru alegeri. PSD e PSD. Gabriela Firea a avut un consiliu local care i-a votat proiectele, Sorin Oprescu de asemenea. Invit oamenii să vadă ce am făcut noi în 3 ani cu această coaliție, cu PNL cu tot, și ce a făcut PSD-ul în 12 ani”.

În ceea ce privește sondajul de opinie pe care l-a prezentat, Nicușor Dan spune că a publicat doar informațiile care ”îl avantajau”.

Edilui Capitalei a declarat că a prezentat sondajul pentru a le arăta susținătorilor lui că ”avem o șansă reală să câștigăm”. În sondaj, Piedone avea un ușor avantaj în fața actualului primar care era cotat la 39,3%.

Nicușor Dan a mai spus că sondajul are mai multe slideuri, inclusiv cu Gabriela Firea și a subliniat că nu ia în serios candidatura lui Cristian Popescu Piedone, spunând că acesta ”va negocia” la un moment cu PSD o eventuală retragere.

Vezi si alte articole...