joi, mai 23, 2024

Nikita, curtată de Michelle Morone? E îndrăgostit de mine, ceea ce pe mine nu mă interesează!

MedicalNikita, curtată de Michelle Morone? E îndrăgostit de mine, ceea ce pe mine nu mă interesează!

După o perioadă lungă de absență din industria showbiz-ului românesc, Nikita s-a întors într-un mod caracteristic, făcând o declarație șocantă. Într-un interviu acordat pentru cancan.ro, ea a afirmat că un actor faimos este îndrăgostit de ea.

Nikita, atracție ascunsă pentru Michelle Morone?

Mihaela Ispas, cunoscută sub numele de Nikita, a locuit în Spania în ultimii ani, unde susține că a captat interesul mai multor bărbați, inclusiv actorul celebru Michelle Morone, recunoscut pentru rolul din filmul “365 Days”.

“Michelle Morrone este îndrăgostit de mine, ceea ce pe mine nu mă interesează și nu mă afectează, pentru că bărbații vorbesc multe și fac puține. Nu știu ce a văzut el la mine, ce vrea de la mine, vorbim de aproape 9 luni de zile în continuu, prin telefon. În realitate est alt tip de om, este o persoană deosebită. M-am certat de multe ori cu el și i-am vorbit foarte murdar și mi-a răspuns foarte frumos”, a spus Nikita.

Întrebată ce a vrut Morrone de la ea, Nikita a raspus: “Și acum vrea, în momentul de față. Efectiv nu îi mai răspund. Vrea să vină în România, să nu stiu ce…”

Vezi si alte articole...