luni, mai 20, 2024

Acord strategic de colaborare între Romarm și un producător american de drone militare și civile

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, prin intermediul...

Europa, sub tot mai multe amenințări. Ce conflicte vor lovi „Bătrânul Continent”

Afirmația retorică a președintelui francez Emmanuel Macron,...

Noaptea minții! Unii tineri au început să se identifice „gen de anotimp” sau „ecosexuali”: Mă simt mai masculin vara | Iarna mi se activează modul de fată

MedicalNoaptea minții! Unii tineri au început să se identifice „gen de anotimp” sau „ecosexuali”: Mă simt mai masculin vara | Iarna mi se activează modul de fată

Transgenderismul a ajuns atât de departe încât tinerii au început să se identifice „gen de anotimp”. Asta înseamnă că genul lor se schimbă în funcție de perioada anului, potrivit Daily Mail.

Dee Whitnell, care se identifică ca non-binar, a explicat această nouă anomalie pe TikTok. O persoană cu gen de anotimp „își explorează identitatea de gen în raport cu unul sau cu toate anotimpurile”.

S-ar putea ca expresia de gen a cuiva să fie legată doar de un sezon, cum ar fi să fie mai masculin în timpul iernii. De asemenea, identitatea s-ar putea schimba în funcție de fiecare anotimp: un tânăr se poate identifica femeie vara, dar bărbat toamna.

„Aceasta nu înseamnă că anotimpurile îți determină identitatea sau expresia de gen. Totuși, o poate influența”, a spus Whitnell.

„Mă simt mai masculin vara. Port haine mai masculine, port pantaloni scurți. În mod normal am părul strâns și mă simt mai băiat”, a mai zis Whitnell.

„În timp ce iarna, dintr-un motiv oarecare, se activează modul de fată. Îmi plac fustele și rochiile și îmi plac părul despletit”, a mai zis activistul transsexual.

„Este o prostie”, a spus un utilizator despre această identitate de gen, cunoscută și sub numele de seasogender, gender season sau gendersian.

Alți tineri au început, de asemenea, să se identifice drept „ecosexuali”.

Termenul „ecosexual” este starea de a găsi natura atrăgătoare din punct de vedere sexual, indiferent dacă asta înseamnă să te simți una cu „energia” naturii sau natura care satisface fizic.

Un activist a descris „ecosexualitatea” ca un termen umbrelă pentru oamenii care „tratează natura ca pe un partener senzual”.

Vezi si alte articole...