luni, iulie 15, 2024

Nouă campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor, la Terminalul Multimodal Străulești

Din OrasNouă campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor, la Terminalul Multimodal Străulești

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) organizează săptămâna aceasta o nouă campanie de sterilizare pentru câinii de rasă comună cu deținător și pisici de rasă comună fără deținător, la Terminalul Multimodal Străulești. Clinica veterinară mobilă Hands&Paws Vet va efectua gratuit sterilizările.

Programul campaniei este următorul:

Vineri, 5 iulie – sterilizări pentru pisici de rasă comună fără deținător,

Sâmbătă și duminică, 6-7 iulie – sterilizări pentru câini de rasă comună cu deținător.

Sterilizările vor fi realizate gratuit de către medici veterinari de la clinica mobilă Hands&Paws Vet. Locația campaniei este Terminalul Multimodal Străulești, parter, Sectorul 1, conform anunțului postat de ASPA pe pagina lor de Facebook.

Pentru a programa sterilizarea animalului de companie, cei interesați pot suna la numărul de telefon 0743.204.942, în intervalul luni-vineri, între orele 09:00 și 16:00. Terminalul Multimodal Străulești, deținut de Metrorex, oferă acces facil la transportul public (metrou, troleibuze, autobuze) și dispune de facilități de parcare pentru mașini, motociclete și biciclete la intrarea în oraș.

ASPA anunță organizarea unui nou târg de adopții pentru cei interesați să adopte câini. Evenimentul va avea loc în weekendul viitor, pe 15 iulie, în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău). Vor fi prezenți 15 câini, pregătiți să fie adoptați de către familii iubitoare.

„Am pregătit 15 căței frumoși și sociabili din adăposturile ASPA. Aceștia sunt deparazitați intern și extern, microcipați și sterilizați, dacă vârsta o permite”.

Cățeii vor fi însoțiți de voluntarii ASPA și PROEDUS, iar pentru a facilita începutul fericit al noilor lor vieți alături de familiile adoptatoare, sponsorii campaniei au pregătit numeroase cadouri:

Pachete de hrană uscată și umedă, jucării și castron oferite de MAXI PET România;

Recompense oferite de Pedigree Romania;

O sesiune gratuită de cosmetică canină oferită de Zen Pet Club;

Medalioane inteligente cu cod QR de la Petradar;

Pachete oferite de Starbucks Romania, inclusiv un set aniversar de 3 pahare reutilizabile, un accesoriu pentru paharul reutilizabil și o pungă de cafea;

O sesiune gratuită de dresaj oferită de Scoala de Educatie, Psihologie și Dresaj Canin – Daniel Manea.

Adopțiile sunt gratuite, conform precizărilor ASPA.

Vezi si alte articole...