sâmbătă, septembrie 23, 2023

O autoutilitară a rupt marți dimineață șapte panouri de balustradă pe Șoseaua Colentina

Din OrasO autoutilitară a rupt marți dimineață șapte panouri de balustradă pe Șoseaua Colentina


În dimineața zilei de marți, între orele 03:30 și 04:00, o autoutilitară a provocat avarierea a șapte panouri de balustradă de-a lungul Șoselei Colentina. Această situație a survenit când vehiculul a pătruns pe traseul rezervat tramvaiului 21 în sens invers de mers.

Evenimentul a avut loc între stațiile STB Râul Colentina și Doamna Ghica, pe direcția către Bucur – Obor, după cum a fost relatat de către un martor ocular.

Azi dimineță, în jurul orelor 03:30 – 04:00, pe Șoseaua Colentina, o autoutiliară a rupt 7 panouri de balustradă, pătrunzând pe sensul opus al liniei de tramvai 21 între stațiile Râul Colentina – Doamna Ghica, pe sensul de mers spre Bucur – Obor.” (C. I.)


Conform informațiilor furnizate de Info Trafic București și Ilfov, s-a constatat prezența pompierilor și a unui echipaj de poliție la locul incidentului. Deocamdată, cauza evenimentului nu este cunoscută.

În dimineața zilei de marți, în jurul orei 07:00, linia de tramvai STB 21 de pe Calea Moșilor a fost blocată din cauza unui vehicul care a fost parcat într-un mod neregulamentar lângă linia de tramvai. Aceste informații au fost comunicate de către Societatea de Transport București (STB).

Linia 21 – blocată pe Calea Moșilor, după intersecția cu Bd. Carol, pe sensul spre Piața Sf. Gheorghe. Cauza: autoturism parcat neregulamentar, lângă linia de tramvai.

Restricția a durat 10 minute, ulterior cărora tramvaiul și-a continuat traseul în conformitate cu programul obișnuit.

Linia 21 funcționează normal pe Calea Moșilor. Blocare: 10 minute (07:00-07:10).


Tramvaiele care fac parte din linia STB 21 parcurg traseul de la Pasajul Colentina până la Piața Sfântul Gheorghe, oprind în total în 14 stații, și anume:

 1. Pasaj Colentina
 2. Nicolae Canea
 3. Cornisor
 4. Sportului
 5. Cartier Colentina
 6. Râul Colentina
 7. Doamna Ghica
 8. Teiul Doamnei
 9. Ziduri Moși
 10. Bucur Obor
 11. Mihai Eminescu
 12. Bd. Carol I
 13. Hristo Botev
 14. Piața Sfântul Gheorghe

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro