vineri, decembrie 1, 2023

O fâșie de termoizolație s-a desprins de pe un bloc de pe strada Toamnei din Sectorul 2, căzând pe o mașină parcată pe trotuar

Din OrasO fâșie de termoizolație s-a desprins de pe un bloc de pe strada Toamnei din Sectorul 2, căzând pe o mașină parcată pe trotuar

O bucată de termoizolație s-a desprins de pe un bloc cu două etaje de pe strada Toamnei din Sectorul 2 și a căzut pe un autoturism parcat pe trotuar. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Imaginea a fost surprinsă în fotografii de către un trecător din zonă și apoi postată pe Facebook.

O porțiune semnificativă din fațada unui bloc termoizolat s-a desprins și a căzut peste o mașină Volkswagen parcată pe trotuar în Sectorul 2 al Capitalei, pe strada Toamnei. Din fericire, nu se afla nimeni pe trotuar în momentul în care fațada a căzut peste mașină. În comentariile postării, au apărut diverse reacții, unii speculând că motivul căderii ar putea fi o deficiență în aplicarea amorsei între polistiren și adeziv.

Unii utilizatori și-au exprimat îngrijorarea cu privire la calitatea lucrării, sugerând că s-ar fi putut evita incidentul. Alții au luat în derâdere situația, menționând că este normal ca pe strada Toamnei să cadă tencuiala. Pe lângă umor, au fost și comentarii critice la adresa firmei responsabile de lucrări, cerând ca numele acesteia să fie făcut public.

Conform informațiilor furnizate de ANM, Bucureștiul se află sub avertizare meteorologică de cod galben pentru intensificări ale vântului, avertizare valabilă până duminică, 12 noiembrie, la ora 18:00.

Vezi si alte articole...