luni, iulie 15, 2024

O femeie, mesaj pentru Iohannis la finalul vizitei de la Spitalul Floreasca: „Să stea două zile în salon unde a stat mama”

Din OrasO femeie, mesaj pentru Iohannis la finalul vizitei de la Spitalul Floreasca: „Să stea două zile în salon unde a stat mama”

O femeie şi-a strigat nemulţumirea, marţi, în faţa Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, la finalul vizitei preşedintelui Klaus Iohannis, care a mers să vadă victimele incendiului de la Crevedia. Aceasta i-a transmis şefului statului „să stea două zile în salon unde a stat mama”, informează News.ro.

„Suntem umiliţi şi daţi afară din spital? Pentru ce? Ca să aştept să vină Iohannis şi mama stă de la 11.00 să aştepte salvarea să o ducă acasă? Nu m-aţi lăsat cu o pereche de pampers să-i aduc să o schimbe şi voi îl aplaudaţi pe Iohannis? Ruşine poporului român, ruşine toleranţei, ruşine vouă că staţi în tăcere şi acceptaţi voi această umilinţă. Nu faceţi nimic pentru noi şi generaţiile viitoare. Doar sunteţi martori tăcuţi. Ruşine poporului român!”, a spus o femeie, la finalul vizitei preşedintelui Iohannis la Spitalul Floreasca.

Femeia a fost întrebată de presă ce anume o nemulţumeşte. „Mă nemulţumeşte umilinţa pe care noi o tolerăm. Ştiţi câţi aparţinători sunt acolo? O grămadă. Ştiţi ce fac? Suportă în tăcere şi plâng şi spun în spate, nu în faţă”, a spus ea, arătând că „sistemul de ventilaţie e nefuncţional de multă vreme”.

„Asistentele stau în nişte condiţii execrabile din punctul de vedere al condiţiilor de ventilaţie, infirmierele, de asemenea, curg transpiraţiile pe ele, ca să îi dea mamei mele medicaţie şi să îi schimbe pampersul”, a mai subliniat ea.

Aceasta a arătat că a încercat să îl ia pe preşedinte în spital. „Unde a fost? Pe ce secţie a fost, că sus la ortopedie nu l-am văzut”, a adăugat femeia. Întrebată ce mesaj ar avea pentru preşedintele Iohannis, aceasta a spus: ”Să stea două zile în salon unde a stat mama, asta îi doresc”, şi a arătat că într-un salon sunt opt pacienţi.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, după vizitarea răniţilor din incendiul de la Crevedia, că „am avut tragedie după tragedie. Este inacceptabil să dăm din umeri și să mergem mai departe”.

Vezi si alte articole...