sâmbătă, iulie 20, 2024

O mașină a luat foc, seara trecută, pe Șoseaua Petricani din București

Din OrasO mașină a luat foc, seara trecută, pe Șoseaua Petricani din București

eri seara, o mașină a izbucnit în flăcări pe Șoseaua Petricani din București. Conform unui martor, pompierii au intervenit prompt pentru a stinge incendiul, iar șoferul, din fericire, nu a fost expus niciunui pericol. Informația a fost comunicată de către martor printr-o postare pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov„, asociat site-ului Info Trafic România.

„Incendiu auto, Șoseaua Petricani!!”

Bărbatul a anunțat rapid că incendiul care a afectat mașina a fost stins de către echipajele de pompieri. Un echipaj de poliție s-a deplasat și el la fața locului.

Din fericire, acest incident nu s-a soldat cu victime. Martorul a menționat că șoferul autoturismului a reușit să iasă din vehiculul la timp.

„Proprietarul era pe margine”.

În această dimineață, în jurul orei 3, a avut loc un accident grav între două autovehicule pe Șoseaua Gării Cățelu din București. După impact, mașina în care se aflau cinci persoane s-a răsturnat, iar acestea au rămas încarcerate. Conducătorul auto al celeilalte mașini implicate a fost intubat și transportat de urgență la spital.

Potrivit informațiilor furnizate de Antena3.ro, accidentul s-a produs în momentul în care unul dintre șoferi a încercat să vireze pe o stradă secundară fără a se asigura.

Șapte persoane au fost implicate în accident, inclusiv doi minori în vârstă de 16 și 17 ani. Cinci dintre acestea au rămas captivate sub fiarele mașinii și au necesitat intervenția echipelor de descarcerare.

Toți cei implicați au fost transportați la spitalele Marie Curie și Grigore Alexandrescu din București pentru a primi îngrijiri medicale. Conform informațiilor, șoferul mașinii care s-a răsturnat a fost intubat de către echipajele medicale.

Medicii prezenți la locul accidentului au acordat asistență medicală victimelor și le-au asigurat transportul la spitalele corespunzătoare.

Polițiștii au inițiat un dosar penal și desfășoară cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

 

Vezi si alte articole...