joi, mai 23, 2024

O persoană aflată în arestul Capitalei ar fi încercat să evadeze. A distrus tencuiala unui perete cu fiarele de la pat

Din OrasO persoană aflată în arestul Capitalei ar fi încercat să evadeze. A distrus tencuiala unui perete cu fiarele de la pat

Poliția Capitalei a anunțat, luni, că o persoană a încercat să evadeze din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Din primele date, deținutul ar fi distrus tencuiala unui perete cu ajutorul fiarelor de la pat. Se fac verificări într-un dosar de tentativă la evadare și distrugere.

Incidentul a avut loc miercurea trecută pe 11 ianuarie, însă a fost făcut public azi de Poliția Capitalei.

Din primele date, polițiștii de la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă au descoperit faptul că, într-o cameră de deținere, a fost distrusă tencuiala unui perete, din zona geamului.

„O persoană privată de libertate, folosindu-se de elemente metalice ale patului, ar fi distrus tencuiala unui perete, fără a fi afectată siguranța deținerii, încercând să ascundă aceasta cu ajutorul unor sticle și burete, iar resturile rezultate le-ar fi ascuns într-un coș de gunoi, de sub pat”, a transmis Poliția Capitalei azi într-un comunicat de presă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la evadare și distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

De asemenea, au fost demarate verificări interne pentru a se stabili condițiile în care a avut loc incidentul, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsuri legale.

Vezi si alte articole...