sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

O româncă a născut în avion, în timp ce zbura spre Bucureşti. Unde au ajuns mama şi băieţelul după aterizarea de urgenţă

ActualitateO româncă a născut în avion, în timp ce zbura spre Bucureşti. Unde au ajuns mama şi băieţelul după aterizarea de urgenţă

O româncă a născut în timp ce zbura din Marea Britanie, cu destinaţia Bucureşti. Avionul a fost nevoit să aterizeze de urgenţă pe un aeroport din Praga, dar copilul a venit pe lume în aer. Atât mama, cât şi băieţelul se simt bine şi au fost transportaţi la o clinică din Praga.

O româncă a născut în avion un băieţel sănătos! Avion care zbura din Marea Britanie spre România a fost nevoit să aterizeze de urgenţă pe un aeroport din Praga după ce o româncă a născut la bord, transmite vineri DPA care citează agenţia cehă CTK.

Avionul zbura pe ruta Birmingham – Bucureşti şi a aterizat pe Aeroportul Vaclav Havel, conform agenţiei de presă CTK, citată de Agerpres.

România sărbătorește începutul anului 2023 cu soare și temperaturi de 18 grade Celsius

„La ora 01:14, aeroportul din Praga a fost informat că un zbor din Regatul Unit către România a fost deviat din cauza unei naşteri. Aproximativ 12 minute mai târziu s-a aflat că atât mama, cât şi nou-născutul se simţeau bine”, a explicat Michal Prochazka, de la serviciul medical al aeroportului.

Copilul, un băieţel de 2,75 kilograme, s-a născut în timp ce avionul se afla în zbor. Mama şi copilul sunt bine şi au fost transportaţi la o clinică din Praga, conform unui purtător de cuvânt al aeroportului.
Zborul a fost reluat după scurta oprire neprogramată.

„Mă bucur că mama şi copilul sunt bine şi le doresc multă sănătate”, a scris directorul aeroportului, Jiri Pos, pe contul său de Twitter.

Vezi si alte articole...