sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

O tragedie a avut loc aseară în Gara de Nord din București. O femeie în vârstă de 70 de ani i s-a făcut rău, a căzut și nu a mai putut fi salvată

Din OrasO tragedie a avut loc aseară în Gara de Nord din București. O femeie în vârstă de 70 de ani i s-a făcut rău, a căzut și nu a...


O tragedie a avut loc aseară în Gara de Nord din București, în mijlocul agitației obișnuite a călătorilor și trenurilor care soseau și plecau. O femeie în vârstă de 70 de ani a avut un episod neplăcut, căzând și, din păcate, nu a mai putut fi salvată.

Evenimentul a avut loc în timpul serii târzii, în fața peronului de sosiri și plecări din Gara de Nord. Femeia venise cu un tren din Constanța și urma să plece cu altul către Pitești, dar i s-a făcut brusc rău. Ea a căzut pe peron, iar cineva a sunat imediat la numărul de urgență 112.

Purtătorul de cuvânt al CFR SA, citat de News.ro, a confirmat că au solicitat imediat intervenția unei echipe medicale și a poliției feroviare. Echipele au ajuns rapid la fața locului, iar echipajul SMURD a început imediat manevrele de resuscitare.

Cu toate eforturile medicilor, intervenția a durat două ore, dar, din păcate, bunicuța nu a putut fi salvată.

După mai mult de 100 de minute de manevre de resuscitare fără succes, femeia a fost declarată decedată.

După constatarea decesului, trupul neînsuflețit al femeii a fost preluat din Gara de Nord de către reprezentanți ai Institutului de Medicină Legală (IML).

Vezi si alte articole...