marți, mai 30, 2023

Oana Ioniță a divorțat de soț, după 10 ani de căsnicie! „Decizia de a ne despărți a venit în urma diferențelor de viziune pe le avem asupra lucrurilor!”

MedicalOana Ioniță a divorțat de soț, după 10 ani de căsnicie! „Decizia de a ne despărți a venit în urma diferențelor de viziune pe le avem asupra lucrurilor!”

Oana Ioniță, cunoscută ca fosta bebelușă a emisiunii „Cârcotașii”, a anunțat că va divorța de tenorul Florin Budnaru, după 10 ani de căsnicie. Cu toate acestea, deși relația lor de cuplu s-a încheiat, Oana Ioniță și Florin Budnaru continuă să locuiască împreună, alături de copiii lor.

Oana Ioniță a divorțat!

„Suntem la începutul divorţului. Am luat hotărârea la sfârşitul anului trecut şi vom aştepta să vedem cum se desfăşoară tot procesul. Detaliile vor fi analizate, iar hotărârile le va lua tribunalul. Noi am început divorţul, probabil se va continua cu custodia copilului, apoi traseul pe care îl are în mod normal un divorţ. Noi locuim împreună. Copiii locuiesc cu noi”, a mărturisit Oana Ioniță.

Oana Ioniță vrea ca procesul de divorț să se încheie cât mai rapid posibil, chiar dacă situația este mai complicată, deoarece implică nu doar o separare, ci și copii și casa pe care au achiziționat-o împreună. Vedeta subliniază că este crucial să se stabilească autoritățile în privința custodiei și a programului de vizită al copiilor, iar aceste aspecte vor fi decide de instanță.

„Sperăm ca totul să se desfăşoare cât mai repede. Eu sper! Nu vorbesc în numele lui. E mai complicată situaţia, este vorba şi despre copiii, este vorba şi despre casă. La notar totul este mai rapid, într-adevăr, dacă este de comun acord. Trebuie să stabilească un tribunal custodia, orele de vizită, inclusiv când vine vorba despre casa pe care am cumpărat-o”, a adăugat vedeta.

Motivul separării Oanei Ioniță

Când vine vorba de motivul separării, Oana Ioniță susține că neînțelegerile dintre ea și partener au adus aici. Cei doi ar fi sărbătorit 10 ani de când au spus marele „Da” și au devenit soț și soție.

„Nu ne-am mai înţeles. Noi anul acesta am fi împlinit 10 ani de căsătorie şi lucrurile nu au mai funcţionat între noi. Dar e important să colaborăm pentru binele copiilor. Nu, pe plan profesional suntem separaţi, adică eu am şcoala de dans şi academia de dans şi el are proiectele pe care le desfăşoară la operetă.

Nu mai colaborăm nici din punct de vedere al job-ului, fiecare are altă direcţie”, a mai spus Oana Ioniță.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro