miercuri, decembrie 6, 2023

Oana Roman, mesaj emoționant despre fiica ei. Cât de mult o ajută Isabela pe vedetă

MedicalOana Roman, mesaj emoționant despre fiica ei. Cât de mult o ajută Isabela pe vedetă

Oana Roman a impresionat din nou fanii și prietenii săi cu un mesaj special despre fiica sa, Isabela. Vedeta și-a arătat aprecierea și dragostea profundă față de micuța Isabela printr-o postare emoționantă pe rețelele de socializare.

În postarea sa, Oana Roman a împărtășit o fotografie adorabilă cu Isabela, iar mesajul care a însoțit imaginea a dezvăluit legătura profundă dintre mamă și fiică. Oana a subliniat cât de mult o ajută Isabela în viața sa și cât de importantă este prezența ei.

Această postare specială a dezvăluit că Isabela este o adevărată binecuvântare pentru Oana Roman, iar aceasta nu se satură niciodată să o privească, chiar și atunci când micuța Isabela doarme. Este o mărturie a iubirii puternice și a conexiunii dintre mamă și fiică, iar fanii vedetei au răspuns cu dragoste și apreciere la acest gest emoționant.

Oana Roman este cunoscută pentru dedicarea sa față de familia ei și pentru faptul că își împărtășește des momentele speciale cu fanii săi. Mesajul său despre Isabela demonstrează din nou legătura strânsă pe care o au și iubirea incondiționată pe care o simte pentru fiica sa.

„Vă spun sincer că sentimentul pe care îl trăiești având așa un copil este o binecuvântare, dar și o provocare. Isa mă stimulează emoțional, dar și intelectual în moduri care mă surprind în fiecare zi. Nu ai cum să nu te bucuri și să nu îți dorești să nu pierzi nici un moment petrecut alături de ea. E o simbioză care îți dă viață și putere. E cel mai fascinant lucru pe care îl trăiesc și nu se compară cu absolut nimic. Orice altceva este minor, pentru că vreau să mă bucur de ea în fiecare moment, chiar și atunci când doarme o privesc și nu mă satur”, a scris vedeta

Vezi si alte articole...