marți, mai 30, 2023

Oana Zăvoranu îl face muci pe Pepe! „Nu exista zi în care Pepe să nu aibă una sau două femei plătite!”

MedicalOana Zăvoranu îl face muci pe Pepe! „Nu exista zi în care Pepe să nu aibă una sau două femei plătite!”

Oana Zăvoranu a luptat foarte mult în trecut cu Pepe. Bruneta a pornit o anchetă pe cont propriu pentru a dovedi că fostul soţ a bătut-o şi a înşelat-o. Acum, Zăvoranca scoate din mânecă dovezi zdrobitoare împotriva lui Ionuţ Pascu.

Oana Zăvoranu a dezvăluit în trecut la „Un show păcătos” mai multe detalii șocante despre relația cu Pepe. Bruneta era decisă să facă publice şi alte dovezi inconstestabile din timpul căsniciei cu artistul şi nu numai.

„Nu exista zi în timpul căsniciei cu mine în care să nu aibă una sau două femei plăt.te. Mi-am dat seama că acest individ nu va fi capabil niciodată în viaţa lui să mă respecte. De data aceasta, el a făcut greşeala de a împărţi la 24 de bodyguarzi poza mea.

El spune că este sfânt şi nu ştie de ce sărăcuţul are parte numai de nenorociri. Nu sunt nici frustată nici invidioasă pe fericirea lui pentru că nu există. E un mitoman fără limite. În timpul căsniciei noastre, cât eu eram la o emisiune, el a pus pe cineva să stea de şase, în timp ce a adus mai multe fete în domiciliul nostru, în patul nostru. O să aflaţi şi de ce mi-am înşelat eu soţul. Nu mai stătea aşa bine la unele capitole”, a declarat, astăzi, Oana Zăvoranu la “Acces Direct”.

Înregistrările Oanei Zăvoranu!

Oana Zăvoranu adusese înregistrări în care Alberto, un prieten comun, face dezvăluiri despre partidele la care ar fi participat şi Pepe.

“A: De câte ori te-ai întâlnit cu Pepe de când era cu Oana?

P: De multe ori! Pepe când o… o făcea fără p..zerv..iv! Eu am şi discuţia de pe Facebook cu el când spunea să ne vedem la 03:00 noaptea.

A: Ştii foarte bine show-uri, cu câte femei a fost. Ştii foarte bine câte … i-am dat eu. Ştii că i-am dat şi v..g.ne şi pe aia tatuată. A sunat Oana când eram cu el la… A mers pe câmp să vorbească cu ea să nu se audă gălăgie. Tu ştii foarte bine toate aventurile noastre pe care le-am avut şi el se fereşte”, sunt doar câteva dintre replicile schimbate între o presupusă pro…uată şi prietenul lui Pepe, Alberto.

“Nu am sentimentul de gelozie în mine, pur şi simplu nu îl am. Eu îl credeam tot timpul. El mă suna foarte des şi îmi dădea raportul ca eu să nu am timp să mă gândesc ce-o face el acum. Mă suna din jumătate în jumătate de oră”, a declarat Oana Zăvoranu, astăzi, la “Acces Direct”.

ZAVORANCA SUSŢINE CĂ PEPE ERA OBSEDAT DE CONTROL

Oana Zăvoranu susţine că artistul a fost obsedat de control în timpul căsniciei lor. În spatele dorinţei de a deţine puterea nu se afla iubirea fără margini, ci dorinţa lui Pepe de a-şi găsi alibiuri. “El a avut întotdeauna o problemă cu gelozia. Am avut tot timpul detectivi după mine. Pepe mă suna din 20 în 20 de minute să mă controleze. Voia să se asigure că eram acolo unde pretindeam că sunt. Dacă eram la coafor, spunea că vrea să audă uscătorul de păr. Dacă eram la o prietenă o cerea la telefon să îl salute. Dacă eram în maşină mă punea să apăs acceleraţia. La un moment dat am făcut cunoştinţă cu aceşti oameni care mă urmăreau. Primea şi rapoarte scrise cu ceea ce făcea “subiectul”, “subiectul” fiind eu”, a declarat Oana Zăvoranu

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro