sâmbătă, aprilie 1, 2023

Obligaţiunile Bittnet Systems intră la tranzacţionare pe Piaţa Reglementată a Bursei de Valori Bucureşti pe 7 martie

EconomieObligaţiunile Bittnet Systems intră la tranzacţionare pe Piaţa Reglementată a Bursei de Valori Bucureşti pe 7 martie

”Bursa de Valori Bucureşti (BVB) informează că marţi, 7 martie, intră la tranzacţionare obligaţiunile Bittnet Systems, pe Piaţa Reglementată a Bursei de Valori Bucureşti, în valoare de peste 2 milioane de euro. Obligaţiunile companiei se vor tranzacţiona sub simbolul bursier BNET26E”, informează bursa.

Bittnet Systems este o companie cu capital românesc ce activează în domeniul IT.

Bittnet Systems a debutat pe Piaţa AeRO, segmentul de acţiuni al Sistemului Multilateral de Tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti în 2015, ca mai apoi, în 2020 să facă transferul pe Piaţa Reglementată a BVB, fiind primul emitent din sectorul IT prezent pe segmentul principal al bursei.

Bittnet Systems a derulat un plasament privat de vânzare de obligaţiuni, în perioada 21 – 27 decembrie 2022, în cadrul căruia au participat 53 de investitori. Compania a vândut un număr de 20.596 obligaţiuni corporative, denominate în euro, dematerializate, neconvertibile şi negarantate, cu o valoare nominală a unei obligaţiuni de 100 euro. Obligaţiunile au o maturitate de 3,5 ani, cu scadenţă la data de 30.06.2026 şi o rată a cuponului de 9% pe an, cu plată trimestrială.

Fondurile atrase în urma emisiunii de obligaţiuni vor fi utilizate pentru asigurarea nevoilor generale de finanţare a grupului, inclusiv rambursarea principalului aferent emisiunilor de obligaţiuni scadente pe parcursul anului 2023, precum şi finanţarea parţială sau totală a achiziţiei de părţi sociale în companii noi, care să se alăture grupului. Plasamentul privat şi listarea obligaţiunilor au fost realizate cu sprijinul BRK Financial Group.

 

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro