joi, mai 23, 2024

Părintele Josiah Trenham vine la București! „Ortodoxia și Marea Resetare” se lansează pe 14 mai

MedicalPărintele Josiah Trenham vine la București! „Ortodoxia și Marea Resetare” se lansează pe 14 mai

Unul dintre cei mai cunoscuți preoți ortodocși americani, părintele Josiah Trenham, vine la București pentru lansarea volumului „Ortodoxia și Marea Resetare”, ce va apărea la Editura Contra Mundum, anunță mihailneamtu.eu.

Evenimentul va avea loc pe 14 mai, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenților din București

Lansarea se va petrece cu ocazia unei conferințe, la care intrarea va fi liberă, cu excepția unor bilete VIP.

Această conferință reprezintă o oportunitate unică de a explora rolul și relevanța Ortodoxiei în contextul schimbărilor profunde ale lumii contemporane. Sub îndrumarea noastră va fi un invitat de marcă, Părintele Josiah Trenham, cunoscut pentru înțelepciunea și claritatea sa în expunerea învățăturilor ortodoxe.

Părintele Josiah Trenham va aborda teme importante legate de impactul creștinismului asupra societății precum și modul în care credința ortodoxă ne poate ghida în aceste vremuri de incertitudine și schimbare.

Vă încurajăm să vă alăturați nouă pentru o seară de discuții și reflecții profunde. Vom avea oportunitatea de a adresa întrebări și de a interacționa cu Părintele Josiah Trenham într-un mediu inspirațional și edificator.

Intrarea e liberă, pe baza unei înregistrări prealabile la adresa MarileCarti.ro (și doar în limita locurilor disponibile, în afara biletelor VIP).

Puteți să vă achiziționați un bilet VIP în valoare de 99 de lei care vă va oferi următoarele beneficii:

  • loc în primele trei rânduri
  • o carte gratuită de la Editura Marile Cărți
  • acces prioritar la fotografii și autografe

Biletele se pot achiziționa aici.

Vezi si alte articole...