duminică, februarie 25, 2024

Părinții Andradei au venit la Mireasa! De ce a părăsit Antonia platoul?

MedicalPărinții Andradei au venit la Mireasa! De ce a părăsit Antonia platoul?

Părinții Andradei și-au făcut apariția la Mireasa, Capriciile Iubirii, în emisia live de pe 7 februarie 2024. La un moment dat, Antonia a părăsit platoul emisiunii.

Andrada i-a cerut socoteală Antoniei pentru că a spus despre ea că „a căutat ceartă”.

„Tu ai început, Andrada, eu mi-am pus să mănânc și tu ai început astăzi. O chestie care nu este adevărată, ai început să zici că mama mea a spus nu știu de ce de tine. Nu a zis. A zis că mă susține orice ar fi, pentru că ea este sunată și înjurată”, a spus Antonia.

Doamna Vasilica, mama Andradei, a întrerupt-o pe Antonia, iar fata nu a dorit să mai participe la discuție, precizând că mama ei nu este prezentă.

„Hai Antonia, desfășoară-te! Pentru ce am venit invitată în seara asta? Să o văd pe Antonia cum se bate cu Andrada pe un băiat de 22 de ani? Pot vorbi? Că ies din platou. Eu vin de la sute de km să îmi fac copilul fericit, nu că e disperată Andrada. Dacă îi place de Albert, poate să îl ia și mâine, o ține Andrada? Antonia dacă este cu o problemă și își vrea o trufanda de 22 de ani, e problema ei!”, a spus doamna Vasilica.

Părinții Andradei au venit la Mireasa, Capriciile Iubirii. Motivul pentru care Antonia a părăsit platoul: „Eu refuz să particip”

„Ce se întâmplă aici e o intervenție fără ca mama mea… Eu refuz să particip la așa ceva!”, a spus Antonia plecând din platoul Mireasa, Capriciile Iubirii, de la Antena Stars.

Mama Antoniei a continuat să vorbească și l-a luat la discuție și pe Albert.

„E o chestie de grădiniță! Eu îi recomand Andradei să stea departe de persoana asta! Chiar dacă îi place Albert, să lupte pentru el! Albert este un escavator și fetele vor în piramidă. Andrada dacă se simte bine aici e liberă să facă ce vrea”

„A fost prima distracție și ați făcut haos. Tu ești semaforul și erai pe roțu, ocupat. Și Andrada era la semafor! Ascultă-mă puțin, să nu se interpreteze! Tu erai o jucărie? Eu n-am nimic cu tine! Nu e problema mea ce faceți voi! Eu nu te educ pe tine, să nu mă înțelegi greșit!”, i-a spus doamna Vasilica lui Albert.

Albert, aplaudat în direct, pentru concluzia pe care a făcut-o. Ce a zis, după o discuție cu mama Andradei

Albert a conchis, fiind apaluat:

„Să excludem orice înțeles greșit vreau să spun că în momentul de față, după tot ce s-a întâmplat, nu cred că mă potrivesc cu niciuna! După tot ce am văzut, asta e concluzia mea. Referitor la tot ce s-a întâmplat. În momentul de față asta e părerea mea”, a spus Albert în direct.

Vezi si alte articole...