luni, iulie 15, 2024

Pasajul Rutier Sudului a fost curățat, în weekend

Din OrasPasajul Rutier Sudului a fost curățat, în weekend

În acest weekend, Pasajul Rutier Sudului din Sectorul 4 a beneficiat de curățare și igienizare realizată de către personalul Primăriei, conform anunțului făcut de edilul Daniel Băluță. Acest pasaj nu se află sub administrația Primăriei Sectorului 4, dar s-a solicitat intervenția rapidă a autorităților pentru a face față acumulării de mizerie din zona respectivă. Primarul Daniel Băluță a menționat pe pagina sa de Facebook că lucrările de curățare și igienizare au avut loc noaptea trecută.

Spălăm și igienizăm în acest weekend Pasajul rutier Sudului. Răspundem astfel solicitărilor venite din partea oamenilor care, deși cunosc faptul că acest obiectiv nu este administrat de către Primăria Sectorului 4, ne-au rugat să îi ajutăm și să intervenim de urgență pentru că este foarte multă mizerie.

Angajații Primăriei au intervenit prompt și au curățat interiorul pasajului rutier în noaptea de 8 septembrie. De asemenea, primarul Sectorului 4 a anunțat că, la începutul acestei săptămâni, pasajul pietonal de la Sudului va fi, de asemenea, curățat.

Mai mult, lucrările de reabilitare la un loc de joacă din Sectorul 4 au fost finalizate la începutul lunii curente, iar copiii sunt acum așteptați să se bucure de un spațiu colorat și modernizat. Primarul Daniel Băluță a furnizat detalii cu privire la aceste lucrări.

El a precizat că lucrările de amenajare la locul de joacă situat pe strada Covasna, la numerele 6-8, au fost finalizate. Acest spațiu special destinat copiilor este înconjurat de copaci înalți, cu coroane mari, care oferă umbră în zilele toride de vară. Locul de joacă este acum deschis pentru toți copiii din zona respectivă.

Reamenajarea a inclus instalarea unui covor din tartan, montarea de balansoare, tobogane și leagăne. Primarul a subliniat că toți copiii din zonă sunt bineveniți să se bucure de acest loc de joacă situat în apropierea casei lor.

Vezi si alte articole...