luni, iulie 15, 2024

Pe ce străzi din București este restricționat traficul

Din OrasPe ce străzi din București este restricționat traficul

Astăzi, traficul din București este afectat de restricții instituite în diverse zone ale orașului din cauza lucrărilor în desfășurare. Șoferii sunt sfătuiți să fie atenți la aceste restricții și să își aleagă traseul cu grijă pentru a evita ambuteiajele.

InfoTraficRomânia.ro a transmis vineri, 5 iulie 2024, o listă cu străzile unde traficul este restricționat din cauza șantierelor. Iată principalele zone afectate și recomandările pentru șoferi:

Prelungirea Ghencea, de la Strada Gârleni până la Strada Brașov: Lucrări de supralărgire a arterei pot provoca restricții și devieri de trafic. Recomandarea este să se folosească rute alternative pentru a evita aglomerația.

Șoseaua Pantelimon, între Șoseaua Morarilor și Șoseaua Vergului: Lucrări la rețeaua de termoficare determină restricționarea traficului. Șoferii sunt sfătuiți să respecte semnalizările temporare și indicațiile echipei de trafic.

Bd. Iancu de Hunedoara: Continuarea lucrărilor la rețeaua de termoficare impune restricții de trafic. Se recomandă anticiparea unor posibile întârzieri în trafic.

Bulevardul Libertății, între Bulevardul Națiunile Unite și Calea 13 Septembrie: Lucrările la rețeaua de termoficare afectează benzile I și III. Șoferii sunt rugați să circule cu atenție și să respecte indicatoarele de pe teren.

Șoseaua Mihai Bravu (banda I), între Strada Vatra Luminoasă și Șoseaua Iancului: Se efectuează lucrări la rețeaua de termoficare, ceea ce poate afecta prima bandă de circulație.

Șoseaua București-Ploiești, banda I a bretelei de circulație, sensul de intrare în București, în zona intersecției cu Strada General Holban: Lucrările pentru magistrala de metrou M6 impun restricții pe prima bandă. Șoferii sunt sfătuiți să respecte semnalizările rutiere și să fie atenți la lucrările în desfășurare.

În ultimele 24 de ore, au avut loc 11 accidente în Capitală, soldate cu rănirea a 11 persoane, însă rănile suferite au fost ușoare. Pentru a preveni astfel de incidente, șoferii sunt îndemnați să circule cu prudență, să adapteze viteza în funcție de condițiile de trafic și să păstreze o distanță sigură între vehicule.

Vezi si alte articole...