luni, iunie 24, 2024

Prognoza meteo, 23 iunie. Canicula şi disconfortul termic vor persista. Unde va ploua

Prognoza meteo. Administrația Națională de Meteorologie (ANM)...

Cod galben de furtuni. Majoritatea țării va fi afectată de fenomene extreme

Cod galben de furtuni. Administrația Națională de...

Pe strada Valea Lungă din Militari au loc lucrări de trasare a ultimelor locuri de parcare și marcajele rutiere

Din OrasPe strada Valea Lungă din Militari au loc lucrări de trasare a ultimelor locuri de parcare și marcajele rutiere

Strada Valea Lungă din cartierul Militari a fost complet reabilitată, iar acum se trasează ultimele locuri de parcare și marcajele rutiere. Primăria Sectorului 6 anunță că, în curând, se vor desfășura și lucrări de amenajare peisagistică. Trotuarele au fost eliberate, permițând pietonilor să circule în siguranță.

Cu doar câteva luni în urmă, strada Valea Lungă părea abandonată: mașinile ocupau trotuarele, forțând pietonii să circule pe unde puteau, iar asfaltul era deteriorat. De zeci de ani nu s-au mai făcut reparații aici. Administrația locală a decis că a venit momentul să reabiliteze această stradă din Militari, Sectorul 6, iar acum lucrările sunt finalizate.

„A fost complet reabilitată, civilizată! Trotuarele au fost eliberate, se poate circula în condiții sigure”, transmite PS6 într-o postare pe Facebook.

În acest sfârșit de săptămână se vor trasa ultimele locuri de parcare, iar Primăria Sectorului 6 anunță că vor avea loc și lucrări de amenajare peisagistică.

Până acum, 100 de străzi din patru microzone ale cartierului Militari au fost reabilitate și resistematizate.

Primarul Sectorului 6 recunoaște că zona era într-o stare deplorabilă, cu trotuarele pline de mașini și fără siguranță pentru pietoni.

„Sunt resistematizate, sunt reabilitate, sunt făcute cum trebuie. Am eliberat trotuarele de mașini, am pus stâlpișori pentru că pe aici oamenii nu aveau pe unde să meargă pe trotuar.

Suntem pe strada Valea Lungă, o stradă care arăta foarte, foarte rău. În acest moment e finalizată. Sunt colegii de la ADP, de la parcări, care marchează locuri de parcare și care marchează rutier, astfel încât totul să se prezinte în condiții foarte bune.

S-au executat parcările. Aici era un maidan…s-au trasat parcările, astfel încât lumea să poată să vină și să parcheze în condiții optime. Am lucrat la un nivel la care nu s-a lucrat până acum în Sectorul 6, în special în Militari.

În Militari nu se mai lucrase de ani de zile”, a declarat primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu într-un video pe Facebook.

Vezi si alte articole...