miercuri, februarie 21, 2024

Pentru a evita supraaglomerarea, în București va fi suplimentat numărul de case de bilete deschise, anunță CFR

Din OrasPentru a evita supraaglomerarea, în București va fi suplimentat numărul de case de bilete deschise, anunță CFR

Din cauza lucrărilor de înlocuire a echipamentelor POS de la automatele kiosk din gări, începând de marți, 16 ianuarie 2024, ora 00:00, pentru o perioadă limitată de timp, nu se vor mai putea cumpăra bilete de tren de la aceste automate.

Pentru a evita supraaglomerarea, în stația București Nord vor fi suplimentate numărul de case de bilete deschise.

De asemenea, ca urmare a schimbării furnizorului de servicii de internet, va fi întreruptă temporar și funcționarea validatoarelor contactless instalate în trenurile care circulă pe ruta București Nord – Aeroport Henri Coandă și retur.

Călătorii sunt rugați să utilizeze următoarele canale pentru a-și cumpăra bilete de tren: online de pe cfrcalatori.ro; aplicația disponibilă pe smartphone “CFR Călători bilete online”; aplicația 24pay; casele de bilete din gări; agenții de voiaj CFR Călători; de la personalul de tren, acolo unde nu este asigurată vânzarea la casele de bilete.

„Înainte de urcarea în tren, recomandăm călătorilor să se asigure că au bilet de călătorie, pentru evitarea taxării suplimentare în tren, corespunzătoare rangului de tren și zonei kilometrice și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare”, a mai transmis compania.

Vezi si alte articole...