joi, martie 23, 2023

Vreme instabilă în București, conform ANM

Deși în acest weekend bucureștenii se pot...

Pirelli, printre cele mai bune companii în domeniul sustenabilității la nivel global

EconomiePirelli, printre cele mai bune companii în domeniul sustenabilității la nivel global

Pirelli a fost din nou confirmată printre cele mai bune companii în domeniul sustenabilității la nivel global, obținând calificarea de „Top 1%”, cel mai înalt nivel de recunoaștere în contextul Anuarului de Sustenabilitate 2023, publicat de S&P Global pe baza analizei profilurilor de sustenabilitate a peste 13.000 de companii.

Rezultatul urmează punctajul obținut de Pirelli în cadrul Evaluării Sustenabilității Corporative 2022 pentru Indicele de Sustenabilitate Dow Jones, S&P Global, în cadrul căreia compania a obținut punctajul maxim de 86 de puncte (revizuit de la 85 inițial), cel mai mare din sectorul ATX Auto Components din cadrul Indicilor de Sustenabilitate Dow Jones la nivel Mondial și European.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Reţea de trafic de migranţi, destructurată de DIICOT. Percheziţii în mai multe judeţe, printre care Olt

Marco Tronchetti Provera, vicepreședinte executiv și CEO al Pirelli, a declarat: „Suntem mândri că am fost reconfirmați ca Top ESG Performer în Anuarul de Sustenabilitate 2023. Acest lucru recunoaște implicarea tuturor celor care lucrează la Pirelli, pentru transformarea strategiei noastre de sustenabilitate în rezultate tangibile, provocându-ne continuu să maximizăm crearea de valoare durabilă.”

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro