sâmbătă, aprilie 20, 2024

Planifică nunta din timp – 5 aspecte esențiale pe care trebuie să le stabilești cu cel puțin un an înainte

Continut SposorizatPlanifică nunta din timp - 5 aspecte esențiale pe care trebuie să le stabilești cu cel puțin un an înainte

Cea mai importantă zi din viața unui cuplu, nunta se dovedește a fi mai mult decât un eveniment simbolic ce oficializează dragostea dintre cei doi. Din punct de vedere organizatoric, emoția este înlocuită de stres și griji, pentru că dorința ca totul să iasă perfect devine din ce în ce mai mare pe măsură ce evenimentul se apropie. De aceea, pentru ca bucuria momentului să nu fie afectată de probleme logistice, este recomandat să începi pregătirile cu cel puțin un an înainte. Analizează ofertele de săli, restaurante sau trupe de nunti in Bucuresti și ia o decizie calculată, care se pliază pe cerințele și așteptările voastre. Iată care sunt principalele detalii pe care trebuie să le programezi din timp:

Locația

Încă din momentul în care ați decis că urmează să vă căsătoriți, cu siguranță că există cel puțin o locație pe care ambii o îndrăgiți și la care v-ați gândi că ar putea să vă găzduiască marele eveniment. Pentru a vă asigura că aceasta va fi disponibilă în ziua mult așteptată, este nevoie să comunicați cât mai devreme intențiile de rezervare a sălii cu managerul, în așa fel încât acesta să vă asigure disponibilitatea acesteia pe parcursul întregii seri. De asemenea, de regulă, este nevoie să achitați un avans care să vă garanteze faptul că localul rămâne închiriat chiar dacă evenimentul urmează să aibă loc peste doi ani.

Tematica

Toate deciziile ulterioare cu privire la modul în care se va desfășura nunta depinde în mare parte de tematica pe care vreți să o urmeze. Tradițională sau modernă, cu elemente de culoare predominante, inspirată dintr-un film sau o piesă de teatru, aceste detalii influențează atât elementele de decor, cât și mâncarea, muzica, stilul vestimentar al vostru și al invitaților și alte aspecte care ajută la conturarea poveștii dorite.

Mâncarea

Dragostea trece prin stomac la propriu și o nuntă reușită este cea în cadrul căreia s-a servit mâncare bună. Stabilirea meniurilor trebuie să înceapă din timp tocmai pentru a putea să faceți degustări variate, să combinați idei și să faceți alegeri care vă reprezintă în totalitate, dar și care să fie pe placul celor care vă vor fi alături în această zi unică.

Lista de invitați

Cu siguranță că vă doriți ca în ziua marelui eveniment să aveți aproape toată familia, prietenii și oamenii dragi. Este necesar să vă luați timp să treceți pe hârtie cele mai importante persoane din viața voastră și să revizuiți lista constant pentru a vă asigura că nu uitați pe nimeni. De asemenea, înmânarea invitațiilor trebuie făcută cu câteva luni înainte pentru a putea primi confirmările în timp util și, în funcție de acestea, să stabiliți restul detaliilor.

Muzica

Ce nuntă este aceea la care nu răsună acorduri variate care să ridice lumea de la mese? Formația aleasă reprezintă unul dintre cele mai importante detalii organizatorice pentru care are puterea să influențeze întregul eveniment. Piesele care vor rula pe parcursul serii, carisma interpreților, modul în care sună instrumentalul, dar și stilurile muzicale alese fac diferența între un eveniment reușit și unul plictisitor.

 

A doua variantă este improbabilă dacă optezi pentru o trupă de nuntă cu experiență care îți permite să personalizezi programele după bunul plac. Dacă rezervi bandul prin serviciile oferite de Music Band, cu cel puțin șase luni înainte de eveniment, ai posibilitatea să alegi piesele principale pe care le vor interpreta, fără ca aceste modificări să implice costuri suplimentare.

 

Scapă de stresul alegerii momentelor artistice la nuntă cu serviciile de rezervare trupe și interpreți oferite de Music Band!

 

Vezi si alte articole...